ne, ne! poleg audi, bmw, in MB je tudi še Saab, Volvo, Porsche, .. pa recimo še Alfa (častno mesto za športnost) in Škoda (ker so ravno bratje Slovani pa po tistih statistikah je tudi Fabia nadpovperčno zanesljiva)po tvojem so avtomobili razdeljeni tako: vse smeti.............vw.......in nad vw so samo še audi, bmw, in MB...
-Joj, upam da ne! Ker moram še cliota prej prodat...vse ostalo je pod vw in niso vredni en k nič..
Hm, za te namene so sicer stranišča... a te mama ni naučila manir?.jaz se naprimer iz lastnih izkušenj poščijem na vw dobesedno..
sanny je napisal/-a:svašta....sonic pa te izjave...
po tvojem so avtomobili razdeljeni tako: vse smeti.............vw.......in nad vw so samo še audi, bmw, in MB... vse ostalo je pod vw in niso vredni en k nič...si se peljal še kdaj v čem drugem kot clio, megane, in golf V?? sej nisem hotel nobenega užalit in nič podobnega sam tko razdeli avte lahko samo nekdo ki nima pojma o pojmu glede avtomobilizma
pa glede cene o vw...če te interesira samo za koliko ga boš prodal si kupi civica...poglej 10 letni civici se prodajajo za take cene da kupiš dva golfa za ta dnar...
sej ne rečem sprobaj si megana pa golfa pa se odloči pa si kupi in bodi vesel s tvojim avtom sam ne neki poveličevat vw kot da je ne vem kaj oziroma pljuvat po ostalih znamkah kot da so smeti od avtov...različni ljudje, različna mnenja...jaz se naprimer iz lastnih izkušenj poščijem na vw dobesedno...kar sem mel kontakta s to znamko so bila samo ena velika j***a in izguba živcev...še zmeraj se vsak dan vozim z avtomobilom tega koncerna oziroma znamko ki spada pod ta koncern in upam tako jaz kot punca da se kmalu ne bova več kr nimava dnarja za ga sproti popravljat...lahko sem naletel na take sam to je pač moje mnenje ki sm si ga izoblikoval iz lastnih izkušenj ne pa s poslušanjem kaj nekdo govori al piše po forumih...
Mojster Miha je napisal/-a:Tvoje težave s SEAT-om pa ne vpletaj - če si kupil slab avto oz si kupil "mačka v žaklju" je to problem tvoje izbire in tvoje nestrokovnosti pri nakupu oz nesposobnih serviserjev, ki težav ne znajo odpraviti - kot sm ti že enkrat dokazal je GOLF V z enakim motorjem, kot je tvoj SEAT dobro prestal supertest na 100.000 km - in če me spomin ne vara, so se odločili isti avto obdržat in test nadaljevat do 200.000 km.
LP
Mojster Miha je napisal/-a:Cena CIVIC : GOLF ni bistveno različna, sploh pa če si pogledaš dobro ohranjene primerke (1 lastnik, servisna knjiga, dobro ohranjen .... ) - govorimo o bencinski agregatih, če pa ima GOLF dizelski agregat, posebno kakšen TDI je pa cena višja pri VW. Pri HONDI je izjema kakšen 1,6 VTI, ki je dobro ohranjen, predvsem pa nepoškodovan.
sonic je napisal/-a:Hm, za te namene so sicer stranišča... a te mama ni naučila manir?.jaz se naprimer iz lastnih izkušenj poščijem na vw dobesedno..
sonic je napisal/-a:Pa ko ste se mnogi obregnili ob razmišljanje o ohranitvi vrednosti - saj glede na manjšo cenovno razliko med novimi avti bo najbrž tudi kot rabljen golf vreden le še približno toliko kot ostai avtomobili, pa itak je to precej negotovo. Ampak vseeno me manj skrbi, kako bom v promet spravil golfa kot bi me pri kakem drugem...
Najbolj važno mi je pa, kako se v avtu počutim in tukaj se pač vidi, je je kvaliteta. Saj še raje od gofa bi Audi A3 ali Volvo C30, ampak to je pa res predrago zame...
sonic je napisal/-a:Najbolj važno mi je pa, kako se v avtu počutim in tukaj se pač vidi, je je kvaliteta. Saj še raje od gofa bi Audi A3 ali Volvo C30, ampak to je pa res predrago zame...
evilson je napisal/-a:sanny je napisal/-a:svašta....sonic pa te izjave...
..vw.......in nad vw so samo še audi, bmw, in MB...
Taksno je tud moje mislenje. S tem pa ne mislim povedat da so ostali avtomobili zanic! Da se razumemo.
{B}3[A]S[T]!_X™ je napisal/-a:sanny je napisal/-a:svašta....sonic pa te izjave...
..vw.......in nad vw so samo še audi, bmw, in MB...
Taksno je tud moje mislenje. S tem pa ne mislim povedat da so ostali avtomobili zanic! Da se razumemo.
kako nekateri razmišljajo...za zjokat se je...mislim pa kaj si ti tako malo razgledan ali ti manjka par koleščkov v glavi?! Ne govori takih neumnosti...in malo si razširi svojo splošno izobrazbo, kar se tiče avtomobilov. VW je zgolj propaganda...v resnici je povprečje in nikakor ne more avtomobilistični vrh krojiti VW. Poleg audija, bmwja in MB je še 20 podjetij boljših od VW. Saj vem, da si ponosen lastnik passata...ampak spusti se na realna tla. Pa brez zamere.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov