Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:No MojsterMiha, kje so zdaj tvoje replike?![]()
Tudi moj nasvet je, da pogledaš druge znamke...jaz sem ti dal linke parih lepih italijanskih primerkov v svojem prejšnjem postu, imaš pa še mnogo alternativ drugega izvora.
Tisti, ki je preveč v nekaj zapičen po navadi slabo kupi. Poglej kakšnega japonca, francoza...starejši so še OK v primerjavi z novejšimi.
Think outside the box.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
jorgeus je napisal/-a:Nekdo je svetoval, da se za ogled zmeniš na kaki pumpi ali kaj podobnega...moje mnenje je, da je to izredno slab nasvet. Zmeniš se vedno pri tistemu ki prodaja
michelin je napisal/-a::roll: polo gti malo pretiravaš z nakupom IBIZE ko si gledau mojo sem ti povedal da je brez napak , ko si jo probau se lepo pelje brez ropota še sam sem ugasnil radijo in ventilator da si slišal da avto lepo teče brez ropota ,pa dejau sem da lahko peljemo avto na pooblaščen servis da potrdijo moje BESEDE in ne govori da je bila udarjena če se nočeš prepričati !!!
bass je napisal/-a:Zdaj mi je vse jasno. Taki kupci so težki ko cent. Ne bom več tratil časa s to temo.
michelin je napisal/-a:polo gti zdej pametujš s takimi forami , pa ne bluzi kar ni res prit do mene pa mi povej svoje pa ne bluzi po netu otročarije , ki niso resnične pa ne govor u tri krasne stem zaklučujem s tabo to temo
michelin je napisal/-a:polo gti zdej pametujš s takimi forami , pa ne bluzi kar ni res prit do mene pa mi povej svoje pa ne bluzi po netu otročarije , ki niso resnične pa ne govor u tri krasne stem zaklučujem s tabo to temo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov