milankregar je napisal/-a:Še vedno trdim, da popravilo stane najmanj 4000 EUR in imam za to tudi dokaz. Dokler mi ne predočiš dokaza, da se kje drugje da to ugodneje rešiti, pa se prosim ne vtikaj, ker si en čisto naveden lažnivec in manipulant.
Začni stvari enkrat argumentirati in pri tem več ne uporabljal argument moči.
nebivedu je napisal/-a:Rabljene ali obnovljene pumpe za hidravliko za C5 so od 300 pa do 650 evrov, nova pa je ponavadi še enkrat dražja.
Imam eno hidravlično pumpo doma, ker sem hotel narest predpripravo za hidravlični vitel na svojem avtu. Zanjo sem dal na odpadu celih 75 evrov, je pa iz xantije. Bil je pa na istem opdpadu tudi en C5, vendar je bila pumpa iz C5 malce dražja - možakar je hotel 150 evrov.
Tko da za 4000 evrov bi moral dobiti vsaj 20 rabljenih pump z odpada, ali 7 obnovljenih pump, ali pa vsaj 3 nove na uradnem servisu.
P.S. Pa ne maram PSA koncerna, ker mi je ravno tok antipatičen kot VAG - oboje je za en K...! Crkuje na vsakem koraku.
Brezdelnez je napisal/-a:Kupujem avto za cca 8000€. Sam se nagibam v smeri:
Renault Laguna Grandtour
Ford Mondeo karavan...
od letnika 2000 in do dobrih 100.000 prevoženih.
Hvaležen bi bil še za kakšen predlog in prednosti oziroma slabosti zgoraj naštetih avtomobilov, rabim pa varen avto po možnosti dizla in da ima 5 vrat.
Lahko je tudi enoprostorec.
HVALA za pomoč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov