Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Pe mar 09, 2007 10:15 pm

zlo zanimivo je poslusat use komentarje raznih uporabnikov med njimi so osebe ki nimajo niti 18 let niti avta hehehee ;) me kr nasmejite. sm lastnik avta ki ga zelis kupt in moje mnenje je da ce bos kupovau ta avto si kup tazga ko jas se pravi challange oprema sam si uzam 1.6 da ti bo piu manj kot meni belive me ;) aja se neki drugface pa itak da bo hvalu usak tisto vozilo ki ga vozi oz. ki mu je bolj usecno ;)
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
Tribal
Nov uporabnik

Napisal/-a Tribal Pe mar 09, 2007 10:31 pm

Glas za Festino delam na KIA-servisu in ti lahko povem to da odkar delam pri njih še nisem videl odprtega motorja od kije pa ni važno za kateri model se gre(5let).Da o ostalih znamkah ki jih imamo ne govorim Chraysler.Saab.......
Na tvojem mestu bi pa še malo premislil o Ceed-u Hudo dober avto!
Glas za KIA RIO

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika So mar 10, 2007 12:44 pm

Samo še to bom napisala off topic - potem pa res samo še kaj lepega o kii - poskočila sem zaradi sonicove pripombe glede KVALITETE japonskih in korejskih avtov. Jaz svoje nagnjenosti glede avtov ne skrivam, samo ne bom pa klobasala, da mene pa v fiatu ne boste videli in renaulta se dotaknem samo s palico..., če grem na nivo nekaterih sodelujočih v tej temi. :(
Protonika ima bullbar.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So mar 10, 2007 12:59 pm

protonika je napisal/-a:Samo še to bom napisala off topic - potem pa res samo še kaj lepega o kii - poskočila sem zaradi sonicove pripombe glede KVALITETE japonskih in korejskih avtov. Jaz svoje nagnjenosti glede avtov ne skrivam, samo ne bom pa klobasala, da mene pa v fiatu ne boste videli in renaulta se dotaknem samo s palico..., če grem na nivo nekaterih sodelujočih v tej temi. :(

Vsako tele ima svoje vesele ;)

Lahko si čisto fejst punca :oops:

Zgolj pretiravat ne smeš v svoji "ljubezni" do Japoncev - v tistem dajšem tekstu, ki si ga zapisala pred tem je preveč pretiravanja oz napihovanja v korist Japoncev - dejstva so na tržišču EU, glede avtomobilizma, (bistveno) drugačna ;)

LP

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika So mar 10, 2007 1:13 pm

Sem obljubila nekaj lepega o kii.
Mogoče tale link:

http://www.theautochannel.com/news/2007 ... 35030.html
Protonika ima bullbar.

trafo66

Napisal/-a trafo66 So mar 10, 2007 1:33 pm

saj je verjetn zanesljiv avto ampak ,če ma ceno kot evropski konkurenti si raje kupi kakkega klia ali grande punta. ker se boš z njimi vozu dosti bolj z občutkom.

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ So mar 10, 2007 2:23 pm

trafo66 je napisal/-a:saj je verjetn zanesljiv avto ampak ,če ma ceno kot evropski konkurenti si raje kupi kakkega klia ali grande punta. ker se boš z njimi vozu dosti bolj z občutkom.

Se strinjam
Bolj Star Bolj Nor!!!

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina So mar 10, 2007 6:05 pm

_HellMan_ je napisal/-a:
trafo66 je napisal/-a:saj je verjetn zanesljiv avto ampak ,če ma ceno kot evropski konkurenti si raje kupi kakkega klia ali grande punta. ker se boš z njimi vozu dosti bolj z občutkom.

Se strinjam

mi lahko povete oz. opišete ta obcutek ker ga namrec ne poznam?

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 So mar 10, 2007 6:11 pm

In ga neboš dokler neboš punta al pa clia kupu... :twisted: ;)

Uporabniški avatar
sorento
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sorento So mar 10, 2007 7:00 pm

Tko samo malo za informacijo, sem že vozu cliota (oblika storia) pa tudi v puntu (staremu) sm se vozil pa morm rečt, da odobje ni nič boljše kot v kakšnem korejcu istega razreda :P . S tem da sem pri 120km/h na uro mislil da bo clio razpadel ker se je vse treslo pa pihal je povsod not, več kot 130km/h pa itak ni šel :o (1.5 dci), punto je pa itak ves škripal (res da ni kaj dosti vzdrževan ;) ) . Mene trenutno ni prepričal še noben evropski avto v tem razredu, če drugega ne so ponavadi vsaj stiki na armaturki in linija med vrati in armaturko porazni :? .

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone So mar 10, 2007 7:04 pm

sorento je napisal/-a:Tko samo malo za informacijo, sem že vozu cliota (oblika storia) pa tudi v puntu (staremu) sm se vozil pa morm rečt, da odobje ni nič boljše kot v kakšnem korejcu istega razreda :P . S tem da sem pri 120km/h na uro mislil da bo clio razpadel ker se je vse treslo pa pihal je povsod not, več kot 130km/h pa itak ni šel :o (1.5 dci), punto je pa itak ves škripal (res da ni kaj dosti vzdrževan ;) ) . Mene trenutno ni prepričal še noben evropski avto v tem razredu, če drugega ne so ponavadi vsaj stiki na armaturki in linija med vrati in armaturko porazni :? .

ko trdiš da clio storia 1.5 dci ne gre več ko 130, pri 120 pa že misliš da razpada dokazuješ izjemno poznavanje avtomobilov in tvoje bogate izkušnje. :roll:

Uporabniški avatar
sorento
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sorento So mar 10, 2007 7:22 pm

No ne mislm se kregat sam un clio res ni šel več, loh da je blo kej narobe z njim. :P Glede poznavanja avtomobilov pa rajši ne bom mič rekel :twisted: Kdor pozna avtomobile in spremlja malo lestvice kvalitete in zadovoljstvo strank ve kateri avti so dobri in kateri malo manj. Slabih avtov pa ni več, samo tako za informacijo. Še dobro da nismo vsi tako izkušeni kot ti in vsi taki poznavalci avtomobilov kot ti :lol:

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So mar 10, 2007 8:12 pm

Osebno vzamem v tem razredu v katerem kupuješ takoj Riota. Avtomobil me je že ob predstavitvi zelo pozitivno presenetil.

Glede konkurence itak da ima vsak svoje mnenje ampak to kar sem že videl in kar še danes videvam me mine da bi kupoval evropske znamke. Če pa je ta tako opevan občutek to da ti škripa armturka in odpovedujejo razni elemnti vozila brez posebnih razlogov, da moreš avto iskat po parkingu ker ga ima vsak stari ata v isti barvi, da se j**** z nesposobnimi serviserji in zastopniki ki večinoma delajo samo prve registracije in potem šibajo avtomobile v tujino in jim je tvoj problem španska vas,.... pa hvala lepa za tak občutek. :roll:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone So mar 10, 2007 8:29 pm

@sorento: z nikomer se nočem kregat... ti kar beri teste in jim verjami. jaz se raje zanesem na lastne izkušnje in te so odlične predvsem z evropskimi znamkami, tako pač je. to je moje mnenje, glede tvoje izkušnje s cliotom pa bzv... :P... lp

trafo66

Napisal/-a trafo66 So mar 10, 2007 8:55 pm

Festina je napisal/-a:
_HellMan_ je napisal/-a:

Se strinjam

mi lahko povete oz. opišete ta obcutek ker ga namrec ne poznam?

evo lahk ti opišem moje izkušnje. sam da ne bo kdo kaj zameru. točn tko sm doživel. vozu sm se z mojim bratrancem enkrat v enem korejcu ki se gnete v razredu golf klase ampak ko sva se peljala 90 na uro sem mel občutek da gre avto vsaj 130 km na uro naspram bravotu s katerim sem se takrat vozu. pa je mel korejca čist originalnega brez karambolov in še novejši je bil eno pet let. mogoče so to zanesljivi avti ampak nižja cena je prekleto upravičena od evropske konkurence. jaz sem bil zelo negativno presenečen.
brez zamer

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne mar 11, 2007 9:06 am

najlazje bos prsu do odlocitve nakupa avta kot je kia rio renault clio and firat punto ce se oglasis v njihovih avtohisah in opravis kako testno voznjo in pol nam sporoci kaj si se odlocu ;) ker to kreganje je res brezsmiselno

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To mar 13, 2007 1:38 pm

Da nebom odpiral nove teme, ker se tule zanimate za nakup KIA avtomobila.
Danes sem imel priložnost peljat KIA ceed, pa sem prav pozitivno presenečen, zelo dobri in na otip prijazni materiali v notranjosti, dobri sedeži, dober položaj za volanom, motor lepo vleče in je dokaj tih za dizla ( 1,6 CRDI), avto je vreden tega denarja sigurno!
BMW E46

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina To mar 13, 2007 7:36 pm

leoCar je napisal/-a:Da nebom odpiral nove teme, ker se tule zanimate za nakup KIA avtomobila.
Danes sem imel priložnost peljat KIA ceed, pa sem prav pozitivno presenečen, zelo dobri in na otip prijazni materiali v notranjosti, dobri sedeži, dober položaj za volanom, motor lepo vleče in je dokaj tih za dizla ( 1,6 CRDI), avto je vreden tega denarja sigurno!

jst pa mam u cetrtek na KMAGU testno voznjo z ceed 1.4 bencinar in 1.6 dizl ;)

Uporabniški avatar
GT500
Novinec

Napisal/-a GT500 To mar 13, 2007 7:44 pm

jst sm vozu kio cee'd pred kratkim in nism mogu skrit navdušenja nad njo. avto se prekleto dobro drži ceste, 90-konjski dizel je tudi kar poskočen, počutje v kabini pa je tudi odlično. kia je s tem modelom naredila dva koraka naprej od prejšnjega. pa še cena in 7letna garancija na motor in menjalnik ji gresta v prid.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina To mar 13, 2007 7:56 pm

aja sam drugace pa je 1.4 presvoh za ta avto ker sm zadnic se ganju z enim ceedom na AC in mi nekako ni biu hkos ;) ker je moj rio lazji od novega ceeda za kakih 200 kg.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov