protonika je napisal/-a:Samo še to bom napisala off topic - potem pa res samo še kaj lepega o kii - poskočila sem zaradi sonicove pripombe glede KVALITETE japonskih in korejskih avtov. Jaz svoje nagnjenosti glede avtov ne skrivam, samo ne bom pa klobasala, da mene pa v fiatu ne boste videli in renaulta se dotaknem samo s palico..., če grem na nivo nekaterih sodelujočih v tej temi.
_HellMan_ je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:saj je verjetn zanesljiv avto ampak ,če ma ceno kot evropski konkurenti si raje kupi kakkega klia ali grande punta. ker se boš z njimi vozu dosti bolj z občutkom.
Se strinjam
sorento je napisal/-a:Tko samo malo za informacijo, sem že vozu cliota (oblika storia) pa tudi v puntu (staremu) sm se vozil pa morm rečt, da odobje ni nič boljše kot v kakšnem korejcu istega razreda :P . S tem da sem pri 120km/h na uro mislil da bo clio razpadel ker se je vse treslo pa pihal je povsod not, več kot 130km/h pa itak ni šel(1.5 dci), punto je pa itak ves škripal (res da ni kaj dosti vzdrževan
) . Mene trenutno ni prepričal še noben evropski avto v tem razredu, če drugega ne so ponavadi vsaj stiki na armaturki in linija med vrati in armaturko porazni
.
Festina je napisal/-a:_HellMan_ je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:saj je verjetn zanesljiv avto ampak ,če ma ceno kot evropski konkurenti si raje kupi kakkega klia ali grande punta. ker se boš z njimi vozu dosti bolj z občutkom.
Se strinjam
mi lahko povete oz. opišete ta obcutek ker ga namrec ne poznam?
leoCar je napisal/-a:Da nebom odpiral nove teme, ker se tule zanimate za nakup KIA avtomobila.
Danes sem imel priložnost peljat KIA ceed, pa sem prav pozitivno presenečen, zelo dobri in na otip prijazni materiali v notranjosti, dobri sedeži, dober položaj za volanom, motor lepo vleče in je dokaj tih za dizla ( 1,6 CRDI), avto je vreden tega denarja sigurno!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov