W_Golf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:botru je tudi avto z 1.8 agregatom pil 9-10 litrov
Se podpiše, še obstaje ker ko upa povedat realno porabo, hja...
Js ti povem realno porabo, če pa so teb avti tok velik žrli ti pa ne morm pomagat

W_Golf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:botru je tudi avto z 1.8 agregatom pil 9-10 litrov
Se podpiše, še obstaje ker ko upa povedat realno porabo, hja...
W_Golf je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Pa glej malce" poraba.com", pa se prepričaj, pa ne piši na pamet, sem lastnik takega avta in vem o čem pišem, tako da mi ne pameti solit![]()
Se ne vozim penzionistično, pa ga še nisem spravil čez 8,5litra!
Pa sj ti je Mojster Miha povedu.
Aja pa ne vsako drugo porabo vpisat, morš vsakič ko napolniš![]()
![]()
Skalaš je napisal/-a:Naš BMW z 1.6 motorjem in 74 kW, porabi povprečno 8.5 l, pa je treba kar paziti. Pri mestni vožnji pa spije 11 litrov za "malo malico"! Zato se na daleč izogibam tem škropilnicam, da se še moj česa ne naleze![]()
Lp
W_Golf je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pa ka ste vi fukneni, 1.8 avto z lahkoto pije okoli 8 litrov mesane voznje seveda. Strogo mesta voznja ali priganjanje seveda dvigne porabo.
Ei mal spremen obnašanje, že iz tega je razvidno, da nimaš vse na svojem mestu...
Ja pije celo manj kot 8 litrov sam v GARAŽI z vgasnjenim motorjem..
Btw: mev sem tri avte z 1.8 bencinskim agregatom in verjemte nobenga nism spravo pod 9....Tk da kr nakladajte..
W_Golf je napisal/-a:blazp je napisal/-a:to o porabi je čist res, meni 1.8 pije strogo mestne 12, relacija lj-go-lj po stari cesti je bila 9, nižje pa ni šel. mogoče bi po AC 130 kmh šel 8, 8,5 ....
No pol le nism tak butec, če drugim tut tok pije...
W_Golf je napisal/-a:blazp je napisal/-a:to o porabi je čist res, meni 1.8 pije strogo mestne 12, relacija lj-go-lj po stari cesti je bila 9, nižje pa ni šel. mogoče bi po AC 130 kmh šel 8, 8,5 ....
pi je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:blazp je napisal/-a:to o porabi je čist res, meni 1.8 pije strogo mestne 12, relacija lj-go-lj po stari cesti je bila 9, nižje pa ni šel. mogoče bi po AC 130 kmh šel 8, 8,5 ....
butec...hmmm malo pa že..
ja razlika je tudi v tem, da eni pač znajo (mo) vozit (šparovno) eni pa pač...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov