Kael je napisal/-a:@hladni in MrDey: dejta vidva men nekaj povedat: zdej je končno avto toliko uvožen, da lahko malo na gas pritisnem in upažam, da se Leon napram Ibizi na cesti čudno obnaša - takih problemov nisem imel niti z nobenim od testnih primerkov - namreč v ostrih zaprtih ovinkih zelo rado odnaša prednji konec v smeri zunanjega roba ovinka? A se vama tudi to dogaja? Naprimer: 90 stopinjski ovinek, spelješ malo hitreje od običnega cjazenja in prednji konec kar "odplava" brez kakšnega škripanja gum proti robniku, podobno se mi dogaja pri malo hitrejši vožnji skozi krožišča - avto bi šel naravnost kljub temu,... Podobno se mi je zgodilo zadnjič ko sem malo hitreje in ostro zavil na šparovo parkirišče - zavoj je uspel tja kamor sem si zadal, vendar je avto čudno odreagiral - škripanje gum in "zavijanje" prednjega konca, kot če bi vozil mali cik cak naravnem, sam da je blo to v ovinku (predstavljta si malo vijugasto ravno črto, iz katere naredita ovinek, vijuge pa ostanejo). Zaviral pa na parkirišče nisem, ker je bilo prazno. Sicer je jasno, da če prgeš v krožišče preveč, da te bo neslo ven z ovinka, vendar ibiza je drsela v takem primeru cela skozi ovinek, podobno se dogaja tudi z maminim Touranom, Leon pa kar plava![]()
Podatki o avtu: 1.9 TDI s 105KM, pnevmatike: Michelin Energy+, 16 palčna lita platišča, pritisk 2.4 spredaj in zadaj. TCS da, ABS da, ESP ne.
AwsoMe je napisal/-a:Čao!
Mene neki zanima: trenutno mam na rentu tanovga Leona tega, 105 KM in kadar se vozm brez klime je fajn, kadar jo pa vklopim potem pa avto oz. moč kr usahne... zakaj to nardi? no sej vem, da neki moči pa pobere ta klima, sam tolk da avto "ne gre nikamor" mi je pa mal čudno....
No se morm mal pohvalt, danes sem imela priliko vozit tanovo Cupro... in je fantastična! Sam notranjost (in vse ostalo) pr ostalih se resnično lahko skrije...res mi je ful dobra! No res da je blo sam 100km ampak fenomenalen vtis!
Lep pozdrav,
BarBarA!
hladni je napisal/-a:vsi ki mislite da se bo kaj spremenilo na boljše se motite. Ponavadi je tako, da vzamejo določene stvari stran oz. so za doplačat.izjave enega največjih prodajalcev seata! Glede izgleda pa tako nebo razlike saj je avto 2 leti komaj zunaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov