Media3 je napisal/-a:Ibiza 1.9 sdi je povsem zadošča za normalno vožnjo. Gre malo slabi kot 1.6 75.
Obe mašini sta pa izredno trpežni.
zuzek je napisal/-a:najdu si samo enega?
kaj pa če bi ene 10 pa potem taboljšega izbral?
mam občutek da ne kupuješ avto za 5, mogoče tudi 8 let ampak samo da je nekaj a?
drugače pa ta avtek ni slab, ko ga greš pa pogledat pa NUJNO mehanika sabo, ker ti bi ga pomojem kar vzel pa nič pogledalKER nebo ql ČE boš potem ugovotil da je podvozje gnilo, kaj zamaknjeno, avto bil razbit, rja.. kaj šele napake na motorju
ivanetich je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:Naroben je.
Iz starega modela je.
pol je mogu bit fejst potolčen a:) pa ti to vse veš:) svaka čast:)
ivanetich je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:Ibiza 1.9 sdi je povsem zadošča za normalno vožnjo. Gre malo slabi kot 1.6 75.
supr najdu sm avto:) poslal sm mail malo je pozna ura bom rajši jutr klical.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.a ... 22&obv=on#
mislite da je vreden nakupa? morm ga še pogledat, preverit dokumente, da ni ukraden, pa testni krog pa bo.
sonček je napisal/-a:ivanetich je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:Ibiza 1.9 sdi je povsem zadošča za normalno vožnjo. Gre malo slabi kot 1.6 75.
supr najdu sm avto:) poslal sm mail malo je pozna ura bom rajši jutr klical.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.a ... 22&obv=on#
mislite da je vreden nakupa? morm ga še pogledat, preverit dokumente, da ni ukraden, pa testni krog pa bo.
Ti, kar pojdi pogledat avto toda, poglej e-mail, poglej dokumente, prometno in osebno od tipa, jest sem prepričan, da je tole švercarija, ampak ne me za besedo držat, drugač pa sem jaz poleg brata bil ko sva šla kupovat avto, ker se spoznam precej bolje (odkrivat napake, problemi, ki ga vidim na 10 m pa je ali je avto cel ali je bil že kaj popravljen).
lp
sonček je napisal/-a:Jutr ga poklič in predno ga vprašaš ne omenjaj seata ampak če prodajate avto, nekak si zmisli nek pogovor, da boš zvedel ali je švercar ali ni, narediti si par vprašanj pa ga sprašuj, ker ponavad se zagovorijo tako se je nazadnje edn.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov