Pa ne se kregat, sem pač napisal moje mnenje

leoCar je napisal/-a:Naj nekdo napiše kdo si lahko realno privošči enega od teh avtomobilov, pa pol pametujte kateri je bolši, @Nebivedu, če si imel priložnost vozit supro, pa lambota, so se ti izpolnile moje skromne želje.... vsaka ti čast, sam sem dal primerjavo , da ena stunana supra vse poščije, samo zaradi tega, da vidim kako odreagirate, pa moram napisat da še eni res živite v sanjah....
leoCar je napisal/-a:Kje se pa dajo kupit take replike, kako stvar sploh zgleda, moraš imeti osnovo kakega drugega avtomobila ali pa se dobi vse komplet od šasije,motorja ter drugih ses. delov, registriranje takega avta bi lahko bil problem pri nas, ki ti serjejo za vsak nastavek ispuha, ki ga daš na avto ne da bi ga homologiral...
cordo je napisal/-a:A niso take teme v rangu "biturbo al triplturbo That´s a Question?" sam en prazn prepucavanje?
Zanima koliko forumašev je REALNOsposobnih tak avto kupit, plus potem še vzdrževat, poleg tega da bodo še lahko pojedl kej več od regrata na travniku?
Al so taki avti samo še ene mokre sanje pubertetnika
cordo je napisal/-a:A niso take teme v rangu "biturbo al triplturbo That´s a Question?" sam en prazn prepucavanje?
Zanima koliko forumašev je REALNOsposobnih tak avto kupit, plus potem še vzdrževat, poleg tega da bodo še lahko pojedl kej več od regrata na travniku?
cordo je napisal/-a:Mal drgač kot sem reku:
Mokre sanje mozoljastega pubertetnika.![]()
...juhica je napisal/-a:cordo je napisal/-a:A niso take teme v rangu "biturbo al triplturbo That´s a Question?" sam en prazn prepucavanje?
poslusi sinko, se ti vidi da ti niso nikol pravlic brali ko si bil majhen pa tut joskov verjetno nisi veliko od blizu videl, no, rezultat je pa tukaj. nimas domisljije, nimas sanj, nimas perspektive, sama realnost te je, al kako? pac debatirajo kaksen avto bi si privoscil ce bi mel dost kesa, mal sanjajo, mogoce bos pa kdaj katerega od njih res videl v kaksnem ferrariju. jest tut fantaziram kako bi paris hilton na hudo nategnu pa kva pol? a ne smem??? ce ti kej ni vsec pa ne glej te teme, a ne?!
cigo.
:P :P :P .. pa tudi Porsche se da še čipat pol z lahkoto pozabiš tudi ta hudo navitega golfatraktor TDI je napisal/-a:Porsch je še vedno avto za pelat, vse drugo so igrače. Zraven tega pa je še cena ugodna (predvsem rabljenih, cena ne pada več, ko je enkrat pri cca. 35k€), vzdrževanje pa tudi ne sme bit prevelik problem napram ostalim, saj le gre za vw grupo. Si predstavljam, da se not pelješ kot v hudo navitem golfu, tako da tega bi imel, ostale pa, če bi bilo dnarja res preveč. Pa italijanski pleh mi tako ali tako ni kaj preveč všeč. Ferrari je navita alfa, pol pa se kadi za tabo.
juhica je napisal/-a:poslusi sinko, se ti vidi da ti niso nikol pravlic brali ko si bil majhen pa tut joskov verjetno nisi veliko od blizu videl, no, rezultat je pa tukaj. nimas domisljije, nimas sanj, nimas perspektive, sama realnost te je, al kako? pac debatirajo kaksen avto bi si privoscil ce bi mel dost kesa, mal sanjajo, mogoce bos pa kdaj katerega od njih res videl v kaksnem ferrariju. jest tut fantaziram kako bi paris hilton na hudo nategnu pa kva pol? a ne smem??? ce ti kej ni vsec pa ne glej te teme, a ne?!
cigo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov