Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Po jun 04, 2007 10:25 pm

Naj nekdo napiše kdo si lahko realno privošči enega od teh avtomobilov, pa pol pametujte kateri je bolši, @Nebivedu, če si imel priložnost vozit supro, pa lambota, so se ti izpolnile moje skromne želje.... vsaka ti čast, sam sem dal primerjavo , da ena stunana supra vse poščije, samo zaradi tega, da vidim kako odreagirate, pa moram napisat da še eni res živite v sanjah....
Pa ne se kregat, sem pač napisal moje mnenje

;)
BMW E46

Uporabniški avatar
shelton
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a shelton To jun 05, 2007 9:43 am

Porsche 911 turbo 2007. Sm se vozil v njem in tistih 480 konjičkov res naredi svoje :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jun 05, 2007 10:00 am

leoCar je napisal/-a:Naj nekdo napiše kdo si lahko realno privošči enega od teh avtomobilov, pa pol pametujte kateri je bolši, @Nebivedu, če si imel priložnost vozit supro, pa lambota, so se ti izpolnile moje skromne želje.... vsaka ti čast, sam sem dal primerjavo , da ena stunana supra vse poščije, samo zaradi tega, da vidim kako odreagirate, pa moram napisat da še eni res živite v sanjah....

;)

Če bi imel na izbiro ali supro ali countacha, potem definitvno nebi vzel toyote. Imam pa v načrtu (v nadaljnih 15ih letih) eno repliko countacha kupit in jo doma sestavit pa atest, homologacija in potem registrirat.
Old subarus never die, they just get faster!

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To jun 05, 2007 10:20 am

Kje se pa dajo kupit take replike, kako stvar sploh zgleda, moraš imeti osnovo kakega drugega avtomobila ali pa se dobi vse komplet od šasije,motorja ter drugih ses. delov, registriranje takega avta bi lahko bil problem pri nas, ki ti serjejo za vsak nastavek ispuha, ki ga daš na avto ne da bi ga homologiral...
BMW E46

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jun 05, 2007 12:10 pm

leoCar je napisal/-a:Kje se pa dajo kupit take replike, kako stvar sploh zgleda, moraš imeti osnovo kakega drugega avtomobila ali pa se dobi vse komplet od šasije,motorja ter drugih ses. delov, registriranje takega avta bi lahko bil problem pri nas, ki ti serjejo za vsak nastavek ispuha, ki ga daš na avto ne da bi ga homologiral...

Replike se dost proizvajajo. Jst sem zamudil once in a lifetime, ko je človek repliko countacha (sicer na neonovem podvozju z 2.4 mašino - ampak to zamenjaš s kako močnejšo) še razstavljeno prodajal za 8000 evrov + prevoz(kar je takrat prišlo 2500 dolarjev). Tko da sedaj čakam, da se bo še kej podobnega prodajal. Drgače pa imaš google, pa si poišči replike in prodajalce - jih je kar nekaj.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To jun 05, 2007 1:01 pm

Če bi rabu za vsaki dan pol verjetno 911, drugače pa F430 zgoraj brez. Se pa strinjam z uporabnikom nebivedu, če bi kupoval avto za toliko denarja bi kupi nekaj starejšega, recimo Ferrarija F40 al pa Countacha, to pa predvsem zato, ker ne zgubljata več vrednosti, ampak ta narašča ;) .

Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Novinec

Napisal/-a GEISTERFAHRER Sr jun 06, 2007 8:43 am

Ferrari F430!!!!
Alfa-146 BOXER, za dušo in telo!
Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jun 06, 2007 8:54 am

A niso take teme v rangu "biturbo al triplturbo That´s a Question?" sam en prazn prepucavanje?

Zanima koliko forumašev je REALNO :!: sposobnih tak avto kupit, plus potem še vzdrževat, poleg tega da bodo še lahko pojedl kej več od regrata na travniku?
Al so taki avti samo še ene mokre sanje pubertetnika :?:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr jun 06, 2007 9:26 am

cordo je napisal/-a:A niso take teme v rangu "biturbo al triplturbo That´s a Question?" sam en prazn prepucavanje?

Zanima koliko forumašev je REALNO :!: sposobnih tak avto kupit, plus potem še vzdrževat, poleg tega da bodo še lahko pojedl kej več od regrata na travniku?

Tudi jaz sem enkart odprl isto temo. Pac zanimalo me je kateri avto od teh je ljudstvu bolj vsec. To se ne pomeni, da ga nameravam kupit.
Pa bodi raje tiho ce nimas nic pametnega za povedat
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr jun 06, 2007 9:30 am

cordo je napisal/-a:A niso take teme v rangu "biturbo al triplturbo That´s a Question?" sam en prazn prepucavanje?

poslusi sinko, se ti vidi da ti niso nikol pravlic brali ko si bil majhen pa tut joskov verjetno nisi veliko od blizu videl, no, rezultat je pa tukaj. nimas domisljije, nimas sanj, nimas perspektive, sama realnost te je, al kako? pac debatirajo kaksen avto bi si privoscil ce bi mel dost kesa, mal sanjajo, mogoce bos pa kdaj katerega od njih res videl v kaksnem ferrariju. jest tut fantaziram kako bi paris hilton na hudo nategnu pa kva pol? a ne smem??? ce ti kej ni vsec pa ne glej te teme, a ne?!
cigo.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr jun 06, 2007 9:58 am

Vse se začne s sanjami ;)

Jaz bi izmed naštetih vzel Porša. Se mi zdi najbolj vsestranski avto izmed naštetih. Če bi lahko še malo bolj fantaziral, bi imel Murcielaga 8) Ni praktičen, ne moreš niti čez robnik zapeljati, ampak vse te malenkosti izginejo, ko se zasliši grmenje motorja :D Pa še oblika je nora.
Let there be rock!

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jun 06, 2007 3:40 pm

Mal drgač kot sem reku:
Mokre sanje mozoljastega pubertetnika. =I =I

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr jun 06, 2007 3:54 pm

cordo je napisal/-a:Mal drgač kot sem reku:

da naus gdej temu malozljastemu pubertetniku riti brisal al pa mu na pumpi sipo pral ker po tvojih postih sodec si revn k cerkvena mis :rofl

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jun 06, 2007 4:00 pm

Ja na na svoji tank šteli bom pa mogoče res tut kdaj to delu.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr jun 06, 2007 4:28 pm

cordo je napisal/-a:Mal drgač kot sem reku:

Poznam par ljudi, ki so sanjarili o nečem, kar se je zdelo večini nedosegljivo, sedaj pa to stvar imajo.
Saj ne rečem tud sanje morajo biti v nekih okvirih, da padec na realna tla ni pretrd, a življenje brez sanj in ambicij je dokaj bedna stvar, mar ne?
Let there be rock!

Uporabniški avatar
{B}3[A]S[T]!_X™
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a {B}3[A]S[T]!_X™ Sr jun 06, 2007 4:30 pm

cordo je napisal/-a:Ja na na svoji tank šteli bom pa mogoče res tut kdaj to delu.

rad bi te videl...sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema...tvoji komentarji so na ravni 13 letnika, če šteješ slučajno več let od navedene starosti.
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr jun 06, 2007 4:32 pm

juhica je napisal/-a:

poslusi sinko, se ti vidi da ti niso nikol pravlic brali ko si bil majhen pa tut joskov verjetno nisi veliko od blizu videl, no, rezultat je pa tukaj. nimas domisljije, nimas sanj, nimas perspektive, sama realnost te je, al kako? pac debatirajo kaksen avto bi si privoscil ce bi mel dost kesa, mal sanjajo, mogoce bos pa kdaj katerega od njih res videl v kaksnem ferrariju. jest tut fantaziram kako bi paris hilton na hudo nategnu pa kva pol? a ne smem??? ce ti kej ni vsec pa ne glej te teme, a ne?!
cigo.
... :tomidelej:
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Sr jun 06, 2007 4:53 pm

Porsch je še vedno avto za pelat, vse drugo so igrače. Zraven tega pa je še cena ugodna (predvsem rabljenih, cena ne pada več, ko je enkrat pri cca. 35k€), vzdrževanje pa tudi ne sme bit prevelik problem napram ostalim, saj le gre za vw grupo. Si predstavljam, da se not pelješ kot v hudo navitem golfu, tako da tega bi imel, ostale pa, če bi bilo dnarja res preveč. Pa italijanski pleh mi tako ali tako ni kaj preveč všeč. Ferrari je navita alfa, pol pa se kadi za tabo.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr jun 06, 2007 5:04 pm

traktor TDI je napisal/-a:Porsch je še vedno avto za pelat, vse drugo so igrače. Zraven tega pa je še cena ugodna (predvsem rabljenih, cena ne pada več, ko je enkrat pri cca. 35k€), vzdrževanje pa tudi ne sme bit prevelik problem napram ostalim, saj le gre za vw grupo. Si predstavljam, da se not pelješ kot v hudo navitem golfu, tako da tega bi imel, ostale pa, če bi bilo dnarja res preveč. Pa italijanski pleh mi tako ali tako ni kaj preveč všeč. Ferrari je navita alfa, pol pa se kadi za tabo.
:P :P :P .. pa tudi Porsche se da še čipat pol z lahkoto pozabiš tudi ta hudo navitega golfa :D
kinkyllama & Yoni fun club ...

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc Sr jun 06, 2007 7:47 pm

juhica je napisal/-a:poslusi sinko, se ti vidi da ti niso nikol pravlic brali ko si bil majhen pa tut joskov verjetno nisi veliko od blizu videl, no, rezultat je pa tukaj. nimas domisljije, nimas sanj, nimas perspektive, sama realnost te je, al kako? pac debatirajo kaksen avto bi si privoscil ce bi mel dost kesa, mal sanjajo, mogoce bos pa kdaj katerega od njih res videl v kaksnem ferrariju. jest tut fantaziram kako bi paris hilton na hudo nategnu pa kva pol? a ne smem??? ce ti kej ni vsec pa ne glej te teme, a ne?!
cigo.

Umiram :rofl Dobro si napisal......
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov