Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Simtech
Nov uporabnik

Napisal/-a Simtech Sr jul 18, 2007 12:30 am

če se kupuje kaki preprosti avto se splača na sejem it pogledat, ker veliko starejših ljudi pelje avto na sejem,ker ne znajo uporabljati računalnika in interneta. ;)

Kolegica je na sejmu lani kupla avto za 150k renault 5 letnik 93 z 67.000 prevoženih od prve lastnice,starejše gospe.Avtoradija nikoli ni bilo noter,še je bla zaščitna plastika noter,tak da sem moral euro priklop na novo zvezat.
Avto je bil na začetku zelo len,samo ga je pol lepo zgonla ven.
:twisted:

Če hočeš res dober avto kupit daj na oglas : kupim avto samo od penzionistov :!:
ki se pelejo 2x na teden okoli,1x v trgovino v nedeljo pa na britof :twisted:

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Sr jul 18, 2007 12:40 am

dobr da si me spomnu, k bom star bom švercal avte pa previjal kilometre.. al bojo evri :twisted:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr jul 18, 2007 11:11 am

@sonček: ja vozim golfa in sem zelo zadovoljen z njim, samo poraba ga j**e. ampak vsi majo zadne cajte nekaj proti golfom. j**c je pač, vsak citroen je boljši. tisto da se renoji najbolj kvarijo, ni res. kvari se vsaka znamka če ni avto redno vzdrževan. ene znamke so pač malo bolj občutljive, ene pa malo manj.

CitroBooster
Nov uporabnik

Kraj: zasavje

Napisal/-a CitroBooster Po jul 23, 2007 9:21 am

bom skušal bit objektiven. za ta znesek bi si jaz vzel denimo citroen xsaro, ker sem z njim imel same dobre izkušnje, če izvzamem to, da je bil 1.4 kar pomeni len. izbira 1.6 bi bila prava. 5 let brez problemov. sicer pa sedaj že 3 leta vozim bmw-je. trenutno imam za točno ta denar doma 520i letnik 95 z dvojno klimo, abs, airbagom itd...
za denar, ki sem ga odštel je avto super. vozne lastnosti, kvaliteta izdelave (ni čričkov, nič ne pade stran..) in zanesljivost samega motorja so 1a.
Vedi pa, da boš pri tako rabljenem avtu slej ko prej segel v žep za kakšno obnovo.

sicer pa so v zadnjem času zelo dobri hyundaji. kapo dol. sicer je pri določenih modelih kvaliteta materialov porazna, ampak zanesljivi pa so. pri japonskih znamkah tudi ne moreš zgrešit. če si že omenil mazdo...poglej za xedos 6.
two legs drive...najboljša varnost in stabilnost (učinki alkohola se ne upoštevajo). Zdej pa res grem ;)

Vremc
Nov uporabnik

Napisal/-a Vremc Pe avg 03, 2007 6:50 pm

Jast bi ti svetoval accenta ker imam z njim dobre iskušnje
vozim ga 13 let in nisem imel okvar,razen zloma kljuća in kljuke od vrat
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov