speedfreak je napisal/-a:Corsa 1.4 twinport gre po klančku navzdol 210 po števcu potem pade v blokado pri cca 6600 obratih...po ravnem prleze tm do 195 ce ma dobr dan
..
p.s števec ima prekleto natančen.
Dejch je napisal/-a:No jz mam tale mlincek od 1,4 TS, ampak imam 146, kar pomen, da mam visjo koncno, ampak pospeske zaradi teze malce slabse, kakor 145 model. Zdej kok sm su najvec po stevcu, ker realne nism nikol mogu zmert..., su sem 210 kmh po ravnem, po višnje gorskem klancu po AC dol, sem zabil do konca števca. Tezko vrjet? Je ja, je pa tud res, da je tovarniška koncna 187kmh, kar pomen, da mal vec celo lahko gres (oni imajo omejeno pisto, ce se ne motm), ampak števc laze, tko kokr pri vsakem avtomobilu.
Poraba mešane voznje je 8l, civic pokuri 7l, Corse pa nism mel niti se nism vozu, tako da nebi vedu. Olja mi ne pije nc, vec kilometrov nardim, bol gre, prtljaznik je ogromn (cca. 390 litrov), bremze dobre, lega odlicna, samo volan bi lahko bil malce bol neposredn in malce trsi (servo je malce mehak).
V glavnem motor je edn bolsih kar sem jih vozil in zna presenetit (poraba bi lahko bla vseeno malce nizja hehe) in je dalc od tega kokr piše na papirju. Sem probaval ze z vsemi podobnimi razredi in sm bil redko kdaj premagan. Najbol je pa bil porazen Golf 3 1,8 90KM, tega sem pustil za cele 2 dolzine avta. Ampak poznam cloveka in mislmo, da motor neki mori, ker tako slabo NE BI smel it.
Kolko pa imaš kaj čas sekund do 100 km/h ?? Hondo Civic 1.4 90 HP neseš po pospeških???? LP
Ce te se kaj zanima o tem motorju nasplosno kar vpraši, nobenih lazi ne bo, ampak sama dejstva iz izkušenj.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Dejch je napisal/-a: Najbol je pa bil porazen Golf 3 1,8 90KM, tega sem pustil za cele 2 dolzine avta. Ampak poznam cloveka in mislmo, da motor neki mori, ker tako slabo NE BI smel it.
soso je napisal/-a:Dejch je napisal/-a: Najbol je pa bil porazen Golf 3 1,8 90KM, tega sem pustil za cele 2 dolzine avta. Ampak poznam cloveka in mislmo, da motor neki mori, ker tako slabo NE BI smel it.
Ti 1.8 motorji ne grejo nikamor. Mamo doma pasatta res ,da je težji ,enak motor in z tem motorjem res nikamor ne gre. Je pa res ,da je bila po števcu ,ko je bil še v mladih letih,končna po ravnini 210. LP
Corleone je napisal/-a:štrubej kak to da si na začetku tema spraševal o civicu vtiju in konkurenci zaj pa prešaltal na 1,4 motorje? jaz če bi mel tako izbiro ne bi premišljeval o švohni varianti, ker konjev nikoli ni preveč, če ne pretiravaš...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov