Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Obdržim avto

da
26
48%
ne
28
52%

Skupaj glasov : 54

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne nov 04, 2007 1:02 am

Mate je napisal/-a:Tukaj ti en uporabnik ponuja Passata 1.9 TDI, od tebe pa ni odgovora. Tam v linkih imaš 3 Golfe III 1.9 TDI, pa jih tudi pokomentiral nisi. Pili ti bodo tok kot ti ta zdej, peljali se bodo bolje.

Moje mnenje pa je, obdrži še to II, našparaj in si kupi Golfa IV SDI ali TDI.

Sem napisal, da si bom šele čez kakšen mesec nabavil drug avto.

Veš bi golfa obdržal sam v takem avtu se pa tud ne morem vozt. To ni letnik 1999 in ima opremo ampak je stara dizlca l.90 in povsem brez opreme in udobja. Sploh pa, ko grem proti Lj mam čist rdeče roke od tega trdga volana zarad motanja v ovinkih sem iz hribov doma nad 700m. Pozim je pa zakon takle golf
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 04, 2007 1:19 am

sonček je napisal/-a:
Mate je napisal/-a:Tukaj ti en uporabnik ponuja Passata 1.9 TDI, od tebe pa ni odgovora. Tam v linkih imaš 3 Golfe III 1.9 TDI, pa jih tudi pokomentiral nisi. Pili ti bodo tok kot ti ta zdej, peljali se bodo bolje.

Moje mnenje pa je, obdrži še to II, našparaj in si kupi Golfa IV SDI ali TDI.

Sem napisal, da si bom šele čez kakšen mesec nabavil drug avto.

Veš bi golfa obdržal sam v takem avtu se pa tud ne morem vozt. To ni letnik 1999 in ima opremo ampak je stara dizlca l.90 in povsem brez opreme in udobja. Sploh pa, ko grem proti Lj mam čist rdeče roke od tega trdga volana zarad motanja v ovinkih sem iz hribov doma nad 700m. Pozim je pa zakon takle golf
lp

kak za koga...sam mam v jeepu vso opremo razen klime in usnja...v petki pa nič. Pa ne pogrešam niti malo.... z izjemo servota ki je v jeepu res hudo močan . Pa še tega ne bi pogrešal če se neb jeepa navadu.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne nov 04, 2007 12:15 pm

Kaj potem svetujete:

Golf mi dela kot se spodobi za l.90 ni nov je en navaden star traktor!!! Če ga bom prodal ga bom za dobr denar? Neki časa se mi je zdel dobr golf zdej pa ob taki ponudbi drugih avtov mi je ratal en navaden traktor

Druga vrjanta je, da golfa prodam in kupim drug novejši avto vsaj tak, ki ima klimo in opremo lahko tud brez klime, dizel ali benc pomoje bo benc, ker nekak do 30 tkm se splača met benc. Oziram se na hyundai accent l. tam okrog 98 z klimo in servotom in airbagi za ceno tam okol 2000 evrov oz tud več dam.

Hočem met sam avto, ki bo udobn, da se polet ne bom kuhal.

Kaj pa honda l.96

Velik vprašanj imam

Iščem ljudi, ki imajo izkušnje z avti okol 2000-3000 evrov vredni.

lp

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 04, 2007 12:45 pm

sonček je napisal/-a:Kaj potem svetujete:

Golf mi dela kot se spodobi za l.90 ni nov je en navaden star traktor!!! Če ga bom prodal ga bom za dobr denar? Neki časa se mi je zdel dobr golf zdej pa ob taki ponudbi drugih avtov mi je ratal en navaden traktor

Druga vrjanta je, da golfa prodam in kupim drug novejši avto vsaj tak, ki ima klimo in opremo lahko tud brez klime, dizel ali benc pomoje bo benc, ker nekak do 30 tkm se splača met benc. Oziram se na hyundai accent l. tam okrog 98 z klimo in servotom in airbagi za ceno tam okol 2000 evrov oz tud več dam.

Hočem met sam avto, ki bo udobn, da se polet ne bom kuhal.

Kaj pa honda l.96

Velik vprašanj imam

Iščem ljudi, ki imajo izkušnje z avti okol 2000-3000 evrov vredni.

lp

To kar ti napišeš je tkole...Prvo se morš po moje ti odločit kar ti paše....Če rečeš do 3000 evrov pol ti lahk vsak svoje predlaga...Pri vsakem starem avto je pač riziko...Lahk je še tak oh in sploh avto glede kakovosti ampak če ga je prejšni lastnik zanemarju pol je podn....

Glede udobnosti je spet tko... smo že na forumu meli primeri ko je enemu blo udobje ful vredu drugemu pa nikak ni ustrezal ( enak avto). Če se nočeš kuhat pol obvezno s klimo..... Če hočeš se vozit po hudih rovtah pol terenca....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Ne nov 04, 2007 1:30 pm

najbojše testna vožnja če se le da, da potem vidiš če ti avto sploh ustreza

pa še zaj nevem kaj ene tu moti da hoče golfa menjat za nekaj novejšega in bol varnega, z nekaj udobja

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne nov 04, 2007 1:39 pm

Saj ni to problem no samo Sonček ima na mesec ene 5 želja tako, da ni resen no poglej koliko ima postov in tem a ta ali ta avto za ..... je celo nicke speminjal pa so ga odkrili hehe :roll: verjetno mu tukaj gor vsi privoščimo boljše prevozno sredstvo za leto 2007 :shock: no kmalu 2008 :-P

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne nov 04, 2007 1:45 pm

Ivan36 je napisal/-a:Saj ni to problem no samo Sonček ima na mesec ene 5 želja tako, da ni resen no poglej koliko ima postov in tem a ta ali ta avto za ..... je celo nicke speminjal pa so ga odkrili hehe :roll: verjetno mu tukaj gor vsi privoščimo boljše prevozno sredstvo za leto 2007 :shock: no kmalu 2008 :-P

jaz sem pa odkril da si ti tečn lol :D

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po nov 05, 2007 12:52 am

Ivan36 je napisal/-a:Saj ni to problem no samo Sonček ima na mesec ene 5 želja tako, da ni resen no poglej koliko ima postov in tem a ta ali ta avto za ..... je celo nicke speminjal pa so ga odkrili hehe :roll: verjetno mu tukaj gor vsi privoščimo boljše prevozno sredstvo za leto 2007 :shock: no kmalu 2008 :-P

Zakaj pa misliš, da sem prijavljen na tej spletni strani zato, ker me avti na veliko zanimajo, rad bi imel na vsake par mesecov drug avto, drugo udobje, druga poraba, druga kubikaža, druga oblika avta itd.
Zakaj pa se v stayling ne dam je pa zato, ker sem iz hribov in je težko se prevažat na okol z športnim avtom.

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Po nov 05, 2007 2:16 pm

Če rad odkrivaš svet avtomobilizma - poišči dobro ohranjeno HONDO ACCORD, pa boš odkril, da dobri bencinski agregati niso nujno požrežni-glede na zmogljivosti.

LP

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Po nov 05, 2007 2:45 pm

speedfreak je napisal/-a:Urban,....golfa II karavan ni....kupi pa golfa 3 karavan soncek pa bo nekak najbolse zate.

npr tole

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1641847
ali tole
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1676054

Če ti ni, da bi imel dizla pa kupi tole:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1678881

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1700033

pa ti ( vsaj pri zadnji ) ostane se dosti denarja...če te še kaj glede hyundaiev zanma pa vprašaj

Tele lantre so pa kar požrešne
lp

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To nov 06, 2007 8:41 am

Do sedaj se mi še najbolj dopade predlog sonček-a in sicer Mazda 323.
Zlo nizka poraba, prostoren in še vedno atraktiven videz... ;)

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM To nov 06, 2007 8:56 am

Nisem bral vseh postov ampak glede na začetne pogoje in par komentarjev bom rekel takole.
Jaz bi avto menjal. Glede na to, da delaš dosti kilometrov, je dobro da je avto diesel. In ravno zato ker delaš dosti km, bi si našel raje bolj varen avto in tudi bolj udoben. Znano je da so golfi zelo neudobni avtomobili, še posebej na daljše relacije. No jaz nisem imel sam osebno izkušenj, ampak dosti je komentarjev o tem. Jaz osebno nebi vzel WV, ker za tak denar dobiš bore malo opreme. Jaz osebno bi razkiral za malo večjo porabo v zameno za večji in bolj varen avto. Takšno je moje mnenje.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 06, 2007 9:00 am

Najbolj so mi smešni vsi tukaj, ki ponujajo nemce. Nemci so bili včasih pojem v avtomobilizmu, danes pa so samo še skropucala, ki crkujejo po 100.000km. Tok so včasih stoenke delale brez generalne, zdej so pa nemci na istem. turbine so nekvalitetne, bosch pumpe crkujejo in mašine ribajo.

Ne rečem za malo bolj drage modele avtomobilov, vendar nižji cenovni razred je ratal tok pokvarljiv kot renaulti in peugeotei ali pa citroeni.

Kar se pa starejših avtomobilov tiče (do 3000 evrov) so pa japonci vseeno v vrhu po kvaliteti, pa tudi cene rezervnih delov so na stopnji nemcev istega ranga modelov. Tudi dostopnejši so rezervni deli za japonska vozila.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 To nov 06, 2007 10:59 am

Kaj pa tale :?: videti je uredu za ta letnik :D
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1659209 servisna je :D

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To nov 06, 2007 1:06 pm

Ivan36 je napisal/-a:Kaj pa tale :?: videti je uredu za ta letnik :D
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1659209 servisna je :D

ta je moj !!!

lp

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To nov 06, 2007 6:39 pm

:cry

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To nov 06, 2007 6:44 pm

MALIJOHN je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Urban,....golfa II karavan ni....kupi pa golfa 3 karavan soncek pa bo nekak najbolse zate.

npr tole

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1641847
ali tole
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1676054

Če ti ni, da bi imel dizla pa kupi tole:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1678881

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1700033

pa ti ( vsaj pri zadnji ) ostane se dosti denarja...če te še kaj glede hyundaiev zanma pa vprašaj

Tele lantre so pa kar požrešne
lp

poraba okol 8 -9, men se ne zdi pretirano glede na 130 konjev in karavan obliko, pa tudi drugo vzdrževanje je poceni, tako da ni vse v nizki porabi vedno ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k To nov 06, 2007 6:52 pm

sonček zakaj maš pa potem napisano na klice ne odgovarjam? Ponavadi ljudje pišejo na maile ne odgovarjam :)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To nov 06, 2007 7:13 pm

blind3k je napisal/-a:sonček zakaj maš pa potem napisano na klice ne odgovarjam? Ponavadi ljudje pišejo na maile ne odgovarjam :)

zato, ker me sam švercarji kličejo, pa neresni ljudje, jest časa nimam z njim debatirat, majo e-mail, majo sms in naj pišejo.

lp

Uporabniški avatar
h4xk0
Nov uporabnik

Napisal/-a h4xk0 Pe nov 09, 2007 1:35 pm

Predlagam, da obdržiš obstoječ stroj pa raje še malo našparaš in čez kako leto kupiš drugo vozilo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov