SAVINJCAN je napisal/-a:potem pa mi predlagaj en avto za podoben denar, za podobne stroške registracije pa za podobno porabo seveda z enakimi pospeški, 7,6 sek do 100.
avto bom imel za oboje. nimamo vsi denarja za dva avta.
EMiR je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:potem pa mi predlagaj en avto za podoben denar, za podobne stroške registracije pa za podobno porabo seveda z enakimi pospeški, 7,6 sek do 100.
avto bom imel za oboje. nimamo vsi denarja za dva avta.
se par cekinckov dodas pa mas alfo gt 2.4 jtd oz bmw 330d
sam moj predlog nic osebnega nimam prot teb in tvoji izbiri sam zmotilo me je k tok zakompliciras zarad razlike dveh sekund v pospeskih pac uzames tistga k ti je lepsi pak je bolj udoben
mito155 je napisal/-a:fabija gre hitreje kot 9,6s do 100... konec koncev vrže dol mini cooperja... cupra ima to prednost pred navadno tdi 130 konjsko ibizo in fabijo rs da ima drugačene selene na podvozju. so boljši bolj natančni... vsi imajo pa obb izklopljenem asr-ju resne probleme pri nevrtenju na malce čudni podlagi... 300nm navora pač zahteva davek...
kasko za 330 pa je bistveno držji... fabija stane 17k€, BMW pa 45k€... pazdej računite kasko...... pa še neki... filing v fabiji ali ibizi je bistveno bolj športen kot pri 330... navljub glasnemu dizel motrji (TDItraktor)
lp
mito155 je napisal/-a:to je moja ex-fabija...
feltne pa na www. cavaro.be .... cene pa na PM meni...
DimmniBurek je napisal/-a:En je predlagal BMW 330D, mislm da tle ne moreš tega primerjat. JEst npr. kupujem mali avto, kar pomeni lažji, kar pomeni manj kg na konja. Ne rabim velikega avta. Brezveze mi je plačevat tišjo registracijo in use te stvari...
Kaj Ibiza Cupra je 160KM al 130KM? Sprašujem za letnik od 2000-2003, torej prejšnja oblika še...
Fabia je bla po top gearovi raziskavi menda met top 5 najbolje ocenjenih avtov(to je tista raziskava ko je folk dal podatke o svojem avtu), edini problem ker ni nobene rabljene nikjer... Sploh pa ne za 7-10k €
mito155 je napisal/-a:DimmniBurek je napisal/-a:En je predlagal BMW 330D, mislm da tle ne moreš tega primerjat. JEst npr. kupujem mali avto, kar pomeni lažji, kar pomeni manj kg na konja. Ne rabim velikega avta. Brezveze mi je plačevat tišjo registracijo in use te stvari...
Kaj Ibiza Cupra je 160KM al 130KM? Sprašujem za letnik od 2000-2003, torej prejšnja oblika še...
Fabia je bla po top gearovi raziskavi menda met top 5 najbolje ocenjenih avtov(to je tista raziskava ko je folk dal podatke o svojem avtu), edini problem ker ni nobene rabljene nikjer... Sploh pa ne za 7-10k €
za 10k ne boš dobil fabije... jest sem mojo prodal slab mesec nazaj za 12k in je šla takoj... kolega je pa reku da bi jo prodal ampak hoče 13k..
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov