podpis
Spal sem v r5 na Kolpi sredi poletja, brez dek, v kratkih rokavih in me je zebel ko prasca. Pa tut udobnost ni bila boljša stran, čeprav po vseh pravilih psiho-fizike telesa, moji čuti naj nebi bili najbolj dovzetni za razne drežljaje
Spal sem pa zvit preko prvega sovoznikovega sedeža nazaj na zadno klop, le prvi voznikov sedež sem pomaknil v spredni položaj, sovoznikov, kjer so počivale moje noge pa čim bolj nazaj. Zjutrej smo se streznil, mal pomalčkal (od nekje smo z kolegom (smajlom) prvlekla nezga odojka razkosanega, ga shranila čez tistih par nočnih uric v prtlaženku), pol pa užgal en gas do daske brez filtra sred kampa, ter se zelo hitro odkolalel domov čez vahto
Potem sem spal spet v r5, ko sm hotu domov ob 5h zjutrej iz Rock Otočca, pa si nism upu, k so bli kapsi 3 avte stran parkiran, dam, čeprav sm biu trezn.
Aja, pa v Cliotu prve generacije, k je biu na streho obrjen par dni prej smo spal 3je, dokler nismo pogruntal, da mraz ne bo odnehu (saj klijič ni imel stranskih šip-popokane ob prevračanju na bok), nekje srede hoste, pol smo se pa preselil kolegu v r19, in sicer v prtlaženk, k je biu on odspred s punco.
Da ne govorim kolikokrat me je zmanjkal med potjo domov iz mesta med vikendi.
Lahko bi rekl, da mam kr dobro zgodovino spanja v avtomobilih že za sabo, če ne dobro, pa vsaj burno
Aja, ko smo mel v 4 letniku srednje šole razredno fešto v četrtek, v petek pa proslavo, smo šli direkt, pa sm ene pol urce spau v drugi generaciji Cliota, k smo čakal da se kafič zjutrej odpre.