Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Tera
Nov uporabnik

Napisal/-a Tera Pe jan 04, 2008 6:18 pm

Ok, da vsaj sporočim kako in kaj je z mojim "problemom"... Do zadnjega sem dajala prednost Fiesti, danes sva se s fantom celo zapeljala v MB (midva pa KR...), pogledat eno ki naj bi bila res vredna nakupa, ampak že na prvi pogled sem celo sama, pa se ne spoznam kej preveč na avte, ugotovila, da to pač ni to... tudi osebje naju je pošiljalo iz enega konca na drugega, vsak povedal neki drugače, tko da ja, sva se obrnila in šla...

Potem pa sem na Petrolu kupila Salomonca, mal pregledala zadeve in našla enga Polota, lih nekje pol poti do doma, sva šla pogledat, avto res lep, mašina super, l. 95, ampak ohranjen v nulo, prva lastnica, pa neki čez 140.000 km, registriran do maja... 1220€... in zdej lahko samo še trkam po mizi in upam, da se bo obdržal vsaj eno leto, da odplačam kredit... :)

Drugače pa, hvala še enkrat vsem, ki ste mi priskočili na pomoč in lep pozdrav!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe jan 04, 2008 11:08 pm

Sem ti preko privatnega sporočial poslal, da fordi niso to, kar bi mogl bit, no polo je absolutno najboljši nakup. Drugač pa za ta denar je prava loterija iskat avto.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 So jan 05, 2008 1:57 am

Tera je napisal/-a:Ok, da vsaj sporočim kako in kaj je z mojim "problemom"... Do zadnjega sem dajala prednost Fiesti, danes sva se s fantom celo zapeljala v MB (midva pa KR...), pogledat eno ki naj bi bila res vredna nakupa, ampak že na prvi pogled sem celo sama, pa se ne spoznam kej preveč na avte, ugotovila, da to pač ni to... tudi osebje naju je pošiljalo iz enega konca na drugega, vsak povedal neki drugače, tko da ja, sva se obrnila in šla...

Potem pa sem na Petrolu kupila Salomonca, mal pregledala zadeve in našla enga Polota, lih nekje pol poti do doma, sva šla pogledat, avto res lep, mašina super, l. 95, ampak ohranjen v nulo, prva lastnica, pa neki čez 140.000 km, registriran do maja... 1220€... in zdej lahko samo še trkam po mizi in upam, da se bo obdržal vsaj eno leto, da odplačam kredit... :)

Drugače pa, hvala še enkrat vsem, ki ste mi priskočili na pomoč in lep pozdrav!

No še nekdo ki se je prav odločil... ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So jan 05, 2008 11:09 am

No naj bo en OFF TOPIC:
Avtorica je končno kupla avto tako, da delat mora jaz npr imam v prtljažniku pripravljen kladu, če me pač bo golf razočaru (ne sme me pustiti na cesti, če rečem, da mora it po gmajni mora it,če rečem, da mora gazit po snegu, če rečem da bom notri perlev 600kg mora pelet, če od tega nebi doszdej kej opravu bi vzel kladu in ga stovku na mestu pa še zakuru bi ga itak je vreden 1 evro.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Jerac
Nov uporabnik

Napisal/-a Jerac Po jan 07, 2008 9:13 pm

Glas za Polo, ker Ford rjavi. Sploh Fiesta na robovih blatnikov in pragovi. Drugače pa je za šibkejša dekleta še kako priporočljiv servo volan. ;)

LP Jerac
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov