corsa16v je napisal/-a:MITO:
Si bil potem na testni vožnji z proceedom? Kako se je obesel?
off topic: zakaj si prodal škodo, ali nisi bil zadovoljen z njo?
lp
black je napisal/-a:Kvaliteta izdelave,kaj?
Ko je 4 leta stra kia sorento rjava kar nekje na lepem sredi zadnje haube,pod tesnilno maso na vratih in sprednji haubi.Pri vseh 6-7 let starih korejcih in japoncih potrgaš polovico vijakov pri demontaži odbijačev zaradi rje.
Da ne govorim o cenenih plastiki,ki se zlomi že če jo grdo pogledaš.
In_Liner je napisal/-a:mi smo kupili focusa 1.6 TDCi odličen avto
udobje 1a motor 1a velikost 1a prostornost 1a
res cene so ugodne oprema odlična skratka 1a
bencinski motorji so dovolj poskočni močni in tud ne pijejo preveč
mislim pa da ja kia malo precenjena saj bo po nekj letih izgubila večjo vrednost kot focus ali morda kakšna astra in se jo kasneje nebo dalo prodati po ugodni ceni...to je moje mnenje samo jaz za kio nedam 15k€
warmaster je napisal/-a:@sorento--> avto letnik 03/04, ne sme imeti niti pikice rje VSAJ NE V TEM ČASU V KATEREM ZDEJ ŽIVIMO. če ma 4 lete star avto, pikice rje, potem.... nevem no, če mi pa najdeš primer ko so mogli recimo do 8 let starmu nemcu menjat cela vrata zaradi rje, pa častim gajbo!!!
Mam sam golfa 4, 01 letnik ki naj nebi bil kar se tiče pleha v samem vrhu, pa se vozim ne glede na vremenske razmere, pa ni pikice rje, pa se vozim tudi dosti po makedamu, tko da...
kolesar je napisal/-a:ampak očitno res ne pije ravno dosti z nemške strani :
33 Fahrzeuge gefunden
33 Diesel 5,68 l/100km 538.732 km und 30.626 l
http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/17-Ford/148-Focus.html?fueltype=1&constyear_s=2004&power_s=60&power_e=70
Walker_P je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:ampak očitno res ne pije ravno dosti z nemške strani :
33 Fahrzeuge gefunden
33 Diesel 5,68 l/100km 538.732 km und 30.626 l
http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/17-Ford/148-Focus.html?fueltype=1&constyear_s=2004&power_s=60&power_e=70
Mater, sam res, eni ste enmal preveč naivni. Men pa 2.0 16V bencinar 6,2/100km, pa ga ne šparam preveč. In ti lahka tut to dokažem na poraba.com, kaj je pa problem neki malega manj litrov vnest pa več km in dobit to cifro vn. Ta mal problem, ne vsega verjet fantje, ko bo ta avto mel pr 160km/h porabo manj kot 7,5l in to recimo narjenih 100km s konstantno tako hitrostjo pa častim 2 gajbi pira.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov