gepl83 je napisal/-a:fantje avto smo kupil. Oziroma so ga kupil. Avto je res lep in lepo ohranjen, vendar še vedno ne smemo zanemariti dejstam, da se v njem pelaš kot v gajbici. Ni bil moja izbira, ampak mama si je takšnega zaželela zdj ga pa ima. Prej je imela Xsaro, pa je rekla da se v njej lepše pelje. Ampak hotla je znamko zdj jo pa ima. Saj avta se bo privadla, tako kot sem se jaz. Imel sem prej citroena, sedaj imam pa audia. Tako da se ne boste preveč prepiral: MEN SO PA OBE ZNAMKI VŠEČ. Edin kar me pa mot je pa cena Audi-jev.
hladni je napisal/-a:Luky je napisal/-a:mene tud ne prepričaš da bi vzel novga forda namesto A3- ni šans
pa me lahko čez 2-3 lete uprašaš bom isto reku ...
Pa mislim da se je tvoja mama kr prov odločla- sploh kr je uzela rablenga-ne novga
No treba je bit malo objektiven.Jaz sam vozim vaga in načeloma bi a3 tudi mel, ampak v nobenem primeru ni 5 let star audi boljši od novega fokusa! Pač ok, si pristaš značk, ampak bi ga ti vseeno kupil če bi spredaj pisalo Vaudi in mel 6 krogcev in bil enake kvalitete in izgleda? Ne!![]()
![]()
audi a 3 je narejen na platformi golfa in je razlika samo v finesah in interierju. ne vem pa če je glih primerjati ga z gajbico.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov