eur pa lokalnemu ličarju ne dam... Nasveti dobrodošli!
Pusti tako kakor je naj se vozi do poletja pol boš pa videl če bo še sploh cel

phoebus je napisal/-a:Mislim da se okoli te aktivne in pasivne varnosti vseeno malo preveč pretirava. V čem smo se pa mi vozili? Da je le imelo 4 kolesa in je po 5 minutah verglanja vžgalo!
Seveda ne bo šel noben razumen človek popravljat / menjavat /servisirat AB-jev v avtu, kupljenem za 650 EUR.
žajfa je napisal/-a:Gogo: Najbolje bo, da kupiš obe zadnji obrobi. Lej, če boš tisto ščistil, pobrusil, premazal bo držalo kako leto. Naslednja zima ti bo sigurno vse načelo. Najbolje bo, da se sam lotiš menjave zadnjih obrob za več pa si poglej (sam svoj moster). Itak boš imel v vsakem primeru delo, samo, če boš sedaj dobr zrihtal bo držal še veliko let, če boš pa sam tako na hitro mal naredu boš pa še enkrat imel delo.
Menjaj zadnje obrobe.
lp
Wolfgang Ullrich je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme mislim, da bo tale kar ok, in sicer en kolega kupuje prvi auto in sicer sam da bo auto, prvi bo, naj bi bil tamm 1-2 leta brez posebnih problemov in da bo najceneje in ekonomično.Ni nujno da je majhen, mora bit pa ekonomičen, torej tam do 80 KM max! Cena do 500 eur!
Kaj pravzaprav od naslednjih bi bilo najprimerneje(vzdržljivost, ekonomičnot, udobnost, pločevina..ma za 500 eur me samo motor zanima, da bo ok....kako kaj z kilometražo najbol do 180000 km samo več odpade...svetujte najboljse
Renault clio 1.2 --do 1995
Ford fiesta 1.1, 1.3
*Skoda Favorit 1.3 57KM 1993-1994 ..... tale me ful zanima in me je privlekel. je kar avto, kakšen vtis je pa dejansko pustila ta favoritka?
.....še kaj....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov