gasperozimek je napisal/-a:kje vam rata spravt porabo pod 7 ...to se moraš res penzjonersko vozt, pol bi mogoče šla na 6
OWNED

adis je napisal/-a:@hartge: evo moj resn odgovor glede fiat-a...glede na videno v prejšnjem modelu punta in v zdajšnjem modelu stila me nekako kvaliteta notranjih materialov ni prepričala, mi je izgledala reci in piši cheap - trda in še ne kvalitetno obdelana plastika...žal
so pa jtd motorji eni najboljših v evropi oz. svetu, to dokazujejo razne nagrade ki jih je jtd-oznaka s tem pridobila...
evo malo za info-tema ki je bila obdelana in predelana - kvalit. avtomob. znamk po pokvarljivosti
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
gasperozimek je napisal/-a:kje vam rata spravt porabo pod 7 ...to se moraš res penzjonersko vozt, pol bi mogoče šla na 6
Sm4jli je napisal/-a:gasperozimek je napisal/-a:kje vam rata spravt porabo pod 7 ...to se moraš res penzjonersko vozt, pol bi mogoče šla na 6
jaz če vozim Stila po omejitvah brez naglih pospeševanj imam porabo 5...najvišjo ob bolj dimanični vožnji sem imel 6.3, je pa res da delam relacije cca. 45km v eno smer od tega je 30km po regionalnih cestah 15km po LJ-obvoznici.
De_Tomaso je napisal/-a:V preteklosti sem imel tri leta 147 JTD in do 130000km tiščanja (vsako sezono menjal 3 komplete gum 215/45 R17) nisem imel enega samega problema z motorjem, no pa resnici na ljubo tudi ne z avtom. Porabo sem imel pozimi na 16" kolesih okoli 5,8, poleti pa na 17"tkah med 6,5 in 6,8. Vedno računano na roke, ker ne zaupam čisto potovalnemu računalniku.
Glede motorja torej same pohvale z moje strani.
Patrik_A3 je napisal/-a:kaj ima moj podpis tukaj kake veze slučajno??? pač naj nena nekaj zavaja ljudi o njegovi porabi,itak pa tukaj gori vas ma tričetrt tako ekonomično porabo da brezveze že vse skup...
hartge je napisal/-a:Jah izbirm med VW in FIATom. tale jtd masina mi je cool mal porabi
ampak avto ni lep not,
Med tem ko VW pa je bolj cool wse.. sam ki (Polo ) ma ekonomicen motor
Po forumu brska: whitee in 10 gostov