Če pa si pripravljen še tisočaka vložiti v GTjko, pa me kontaktiraj in te peljem do kolega v Zagreb ki ima pooblaščen servis in salon AR, prav tako tunajo alfe... Tudi on ma GT1.9mjet, ki je na valjčkih pokazala 196HP (in ima garancijo ne samo na menjanje komponente ampak na kompleten avto, da ne sme biti nič narobe)...
Definitivno ni počasen avto

in strese marsikaj kar ima tudi po 10-20 mogoče celo več konjev...
Sicer pa je brezveze da te nekaj prepričujem... Sam obožujem Alfe nisem pa alfist, in zatorej kadar kupujem avto gledam veliko tega, je pa res da mi je malo avtov všeč...Da preidem k bistvu, lega GTjke je fenomenalna za po ovinkih, kdor se je peljal ti bo znal povedati, da se nisem zlagal in da ne gre za neko alfistično reklamo. Avto je neverjetno dobro uravnotežen, prav pa tako dobre sedeže v notranjosti dobiš lahko pri avtih ki so po 30.000evrov več. O sedežih pa je bilo veliko napsiano po forumih tudi tujih, saj so v marsikaterem avtu ki ni alfa
Vozil pa sem se dosti tudi v Bmw 330d in lahko mirne vesti rečem, da je to za normalnega človeka več kot dovolj športnosti

Pri bencincu je pač samo feeling enkraten, k zbiješ dve brzini dol in se števec premika proti tistim 7700-7800rpm, kjer je blokada... Avto takrat res rohni, počutiš se kot v nebesih ..... .....
Drugače, pa če bi js imel sedaj 16.000 evrov bi šel gledat tko al tko samo dva avta. Alfo GT 2.0JTS in pa BMW 320Cabrio
Verjemi 2.0 motor JTS in BMWjev ob normalni vožnji pijeta okoli 7,5-8L ob dinamični pa okoli 10-11... Avta sta pa vsak po svoje sex na kolesih in exluziva