snikerson je napisal/-a:kolk pa so zdej cene novih golf v s 170ps pa z solido opremo?
warmaster je napisal/-a:foleg tega ko marsikdo pravi da nemci niso več nemci.... je že res da morda niso več to kar so bili.... samo vseeno, še vedno samo v razmislek koliko golfov 4 in 5 je čipanih, pa ne poznam nikogar ki bi imel kakeršne koli težave zaradi tega. Da o čipanju ostalih avtomobilov ne govorim, ne vseh ampak poznam 2 k sta cipala cliota, in po 20k prevoženih se opazi kdo "špara na materialih" in dela na meji.
EMiR je napisal/-a: do zdaj sem imel avtomobile use s 150 km + tako da se mi zdi nekam malo teh 105 km ceprav se nism nikoli
Dr.M3 je napisal/-a:Vsaj ESP bi pa pri teh močnejših izvedenkah lahko bil serijsko.![]()
EMiR je napisal/-a:06 gledam nebom cist novga kupu
Dr.M3 je napisal/-a:Iz uradnega cenika z dne 04.02.2008 je ESP še vedno pod opcijsko opremo. Razen pri GTIju ter R32. Prav tako v konfiguratorju (kolikor je že ažuren).
sašo5 je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Vsaj ESP bi pa pri teh močnejših izvedenkah lahko bil serijsko.![]()
Modelsko leto 2008 imajo vsi golfi ESP
sašo5 je napisal/-a:P.S je pa res, da akcijski modeli, kot so rabbit, Si, Edition...ESP-ja nimajo...
Dr.M3 je napisal/-a:Sploh so precenjeni, ker za podoben denar dobiš že BMWje, Audije (pač roko na srce - dva razreda boljša vozila).
Tattoo- je napisal/-a:Ravno obratno je...ravno akcijski modeli (Si / Edition) imajo v paket vključen že tudi ESP!Več si pa lahko preberete tu:
sašo5 je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Ravno obratno je...ravno akcijski modeli (Si / Edition) imajo v paket vključen že tudi ESP!Več si pa lahko preberete tu:
...to ni res.....kot dokaz poglej tega z avto neta:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2057256#
P.S na spodnji sliki desno je vidna tipka ASR....
P.S1. tako je, kot sem napisal - prerekat in nekom nekaj "tupit" ne mislim
P.S 2. najdi mi SI-ja oz. Rabbita ki ima ESP.....
P.S 3. če je pa Comforline edition, potem pa Esp ima( ža sam sem imel v modelu2006/2007 Comforline+Europaket, ESP)
ban je napisal/-a:Jst imam model SI in NIMAM ESP-ja, je zgolj na spisku dodatne opreme.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov