abbe je napisal/-a:150 eur tablice in zavarovanje v nemciji za 15 dni.potem pa okol 500 eur dmv pa 100 eur homologacija pa nekje 70 eur eko taksa pa poj se tehnicni pa zavarovanje
Strokovnjak je napisal/-a:Bolj daleč ko se gre po drva, bolj so trhlena. Kar sem spremljal, je treba za dobro ohranjen avto pošteno plačat tu in v Nemčiji. Opazna razlika je le pri avtih višjega cenovnega razreda, kar pa golf ni.
Strokovnjak je napisal/-a:Bolj daleč ko se gre po drva, bolj so trhlena. Kar sem spremljal, je treba za dobro ohranjen avto pošteno plačat tu in v Nemčiji. Opazna razlika je le pri avtih višjega cenovnega razreda, kar pa golf ni.
Strokovnjak je napisal/-a:Ja veliko sreče, upam, da ne boš šel v Nemčijo samo na uro pogledat. Hudič je, ker na sliki zgleda vsak avto lepo.
_Ghostrider_ je napisal/-a:tak počasi bo treba zaj nabavit avto....to bo moj prvi..zaj pa oklevam kaj??....najrajši bi imel golfa 4 1.8t samo me malo skrbi glede porabe...na razpolago imam 8000e...velika verjetnost je da bi šov avto iskat v nemčijo....zaj pa kaj mi priporočate ker sem v veliki dilemi kaj kupit....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov