Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jul 20, 2008 9:50 pm

denis099 je napisal/-a:KARL ABARTH tle mislim da nima resnega namena komentirat v tej temi. vseskozi govori o resnosti avtorja,torej mene, namesto da bi kak pameten argument napisu, kar moram reču, da ga od njega nisem zasledil. res nevem zakaj sodeluješ če nimaš pojma o tem avtu. lp

KARL ABARTH je napisal/-a:Ko se pojavi napaka v delovanju (npr. »cukanje«) - ki jo za povrh nevešč kupec velikokrat niti ne opazi - se sicer najprej poizkuša odpraviti s preprostimi posegi, ki pa se največkrat končajo z zamenjavo novega oz če smo natančni obnovljenega menjalnika.
Obnovo opravljajo specializirane delavnice (Transmatic, Bonfiglioli Riduttori … ), ki kakovost svojega dela potrjujejo z garancijo.

To zate torej ni argument - poleg tega zna bit zelo koristen (tudi v €). Zdaj si še mene pridružil sekti nejevernežev (v resnost avtorja teme :P )

Pa še to - nekomu, ki tako predstavi nekatere težave (z navedbo možnih rešitev), praviš, naj ne sodeluje in da nima pojma. Kdo naj torej sodeluje in ima zate nekaj pojma? In kako takemu pokažeš hvaležnost?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne jul 20, 2008 10:47 pm

@karl abarth: no vidiš, da gre :tomidelej: ;)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jul 20, 2008 10:48 pm

Sem komentarje kar preskakoval, ker jih večina ni vrednih branja.

@denis099:
Doma imamo Thesisko 2.4 20V bencinarja. Avto dela več ali manj kot ura. Glihkar smo se pripeljali iz dopusta (med drugim je poraba, seveda ob prijetni in sproščeni vožnji, po 500 km znašala 8,8 litra/100 km ob vklopljeni klimi - zaenkrat sem še sam zelo presenečen).
Večino stvari sem o Thesiski tudi sam na forumu že napisal, kar se pa tiče elektronike je pa tako, da se tu pa tam pojavi kakšno opozorilo oz. napaka, ki pa tudi sama izgine.

No skratka avto je vrhunski skoraj v vseh pogledih, notranjost izredno kvalitetna (materiajali, kot si verjetno že prebral, magnezij, mahagonijev les, pelle frau usnje/alkantara oz. semiš), oprema, če vzameš v račun, da je avto prišel na trg leta 2002 precej nadpovprečna. Najlepše od vsega je pa to, da so docela vse Thesiske, skoraj max. opremljene.

Dosti o avtu ti pa pove že samo desjtvo, da lastniki raznih A6k, E-klas, 5k, ko odprejo vrata izustijo samo VAU (razlog verjetno tiči v res izvrstnem dizajnu tako celote kot detajlov in tudi v sodelovanju svetovno priznanega psihologa pri oblikovanju noranjosti). Pa tudi kolegi, ki vozijo avte razred višje so zelo navdušeni, predvsem nad notranjostjo, zunanjost je spet zgodba zase in ni za vsakega, meni osebno ena najlepše oblikovanih limuzin na svetu, drugim spet najgrši avto na cesti.

Kaj Thesisu manjka? Zadnji oz. pogon na vse štiri in močnejši motorji. Sam bi v tvojem primeru, če že iščeš dizla gledal za M-Jeti s 175 konji. Avtomatik ugaja značaju avta bolj kot ročni menjalnik. Skratka o avto bi lahko našteval in še našteval, pa me bojo kakšni uporabniki spet označili s fanatikom, človekom brez distance, itd... Kupi avto in se iz nejga smej vsem voznikom dolgočasne, vsakdanje, vsak dan bolj nezanimive nemške konjenice ;) Pripravi se pa tudi, da boš na cesti zelo opazen in izstopajoč.

LP

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Po jul 21, 2008 7:33 am

lizard je napisal/-a:Sem komentarje kar preskakoval, ker jih večina ni vrednih branja.

@denis099:
Doma imamo Thesisko 2.4 20V bencinarja. Avto dela več ali manj kot ura. Glihkar smo se pripeljali iz dopusta (med drugim je poraba, seveda ob prijetni in sproščeni vožnji, po 500 km znašala 8,8 litra/100 km ob vklopljeni klimi - zaenkrat sem še sam zelo presenečen).
Večino stvari sem o Thesiski tudi sam na forumu že napisal, kar se pa tiče elektronike je pa tako, da se tu pa tam pojavi kakšno opozorilo oz. napaka, ki pa tudi sama izgine.

No skratka avto je vrhunski skoraj v vseh pogledih, notranjost izredno kvalitetna (materiajali, kot si verjetno že prebral, magnezij, mahagonijev les, pelle frau usnje/alkantara oz. semiš), oprema, če vzameš v račun, da je avto prišel na trg leta 2002 precej nadpovprečna. Najlepše od vsega je pa to, da so docela vse Thesiske, skoraj max. opremljene.

Dosti o avtu ti pa pove že samo desjtvo, da lastniki raznih A6k, E-klas, 5k, ko odprejo vrata izustijo samo VAU (razlog verjetno tiči v res izvrstnem dizajnu tako celote kot detajlov in tudi v sodelovanju svetovno priznanega psihologa pri oblikovanju noranjosti). Pa tudi kolegi, ki vozijo avte razred višje so zelo navdušeni, predvsem nad notranjostjo, zunanjost je spet zgodba zase in ni za vsakega, meni osebno ena najlepše oblikovanih limuzin na svetu, drugim spet najgrši avto na cesti.

Kaj Thesisu manjka? Zadnji oz. pogon na vse štiri in močnejši motorji. Sam bi v tvojem primeru, če že iščeš dizla gledal za M-Jeti s 175 konji. Avtomatik ugaja značaju avta bolj kot ročni menjalnik. Skratka o avto bi lahko našteval in še našteval, pa me bojo kakšni uporabniki spet označili s fanatikom, človekom brez distance, itd... Kupi avto in se iz nejga smej vsem voznikom dolgočasne, vsakdanje, vsak dan bolj nezanimive nemške konjenice ;) Pripravi se pa tudi, da boš na cesti zelo opazen in izstopajoč.

LP

Res lepo povedano! :tomidelej:

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Po jul 21, 2008 9:05 am

lizard je napisal/-a:Sem komentarje kar preskakoval, ker jih večina ni vrednih branja.

@denis099:

LP

hvala za res dobro napisan odgovor na temo. edini, ki si res napisal tisto kar sprašujem, v primerjavi z drugimi. Pa saj naj pišejo, prebere tko nihče ne tistih natolcevanj.
lp
denis

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Po jul 21, 2008 10:09 am

A tvoja natolčevanja o Renaultu in Vagu pa misliš da bere kdo?

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Po jul 21, 2008 10:11 am

SpeedyRS je napisal/-a:A tvoja natolčevanja o Renaultu in Vagu pa misliš da bere kdo?

Ali se lahko prosim malo umiriš?

Človek sprašuje o informacijah za Lancio Thesis. Kar je govoril o ostalih znamkah so njegove inforamcije, ti pa se odločaj po svojih IZKUŠNJAH glede teh znamk.

Hvala

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Po jul 21, 2008 10:43 am

SpeedyRS je napisal/-a:A tvoja natolčevanja o Renaultu in Vagu pa misliš da bere kdo?

hvala za veliko informacij o lancii thesis.
denis
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov