Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Ne jul 27, 2008 10:39 pm

Js nism nikdar reku, da se samo Italjani kvarijo. Kvarijo se vsi avti in od zmeraj so se. Eni manj, drugi več. Bi pa imel Alfo 147 ali pa 159 takoj zdaj takoj :D

In to, da ima Megane II slabšo plastiko od stilota... Hm, ta je pa malo bosa. Nevem če imate potem vi sploh kaj občutka za kvaliteto. Kvaliteta notranjosti v Meganu II se lahko kosa z Golfom 5, ki ima za moje pojme najbolj kvalitetno notranjost v svojem razredu. Pa da nebo pomote, nisem VAG-ovec, daleč od tega, sovražim ga. Ampak priznam, da ima kvalitetno notranjost. Po mojih merilih se Stilo, nikakor, ampak res nikakor nemore primerjati z Meganom II po kvaliteti notranjosti.

Zdej me pa sku*cajte do amena.

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Po jul 28, 2008 5:52 am

Ali vi tukaj govorite o kvaliteti izdelave notranjosti ali o kvaliteti materijalov? Zame sta to dve različni stvari.

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Po jul 28, 2008 6:26 am

SpeedyRS je napisal/-a:Js nism nikdar reku, da se samo Italjani kvarijo. Kvarijo se vsi avti in od zmeraj so se. Eni manj, drugi več. Bi pa imel Alfo 147 ali pa 159 takoj zdaj takoj :D

In to, da ima Megane II slabšo plastiko od stilota... Hm, ta je pa malo bosa. Nevem če imate potem vi sploh kaj občutka za kvaliteto. Kvaliteta notranjosti v Meganu II se lahko kosa z Golfom 5, ki ima za moje pojme najbolj kvalitetno notranjost v svojem razredu. Pa da nebo pomote, nisem VAG-ovec, daleč od tega, sovražim ga. Ampak priznam, da ima kvalitetno notranjost. Po mojih merilih se Stilo, nikakor, ampak res nikakor nemore primerjati z Meganom II po kvaliteti notranjosti.

Zdej me pa sku*cajte do amena.

Kakšna je noranjost, je čisto subjektivna ocena, je pa zame pri Fiatu vedno bila nekoliko "cenejša", tako po videzu kot sicer. Ampak, roko na srce, ste preverili nabavno ceno za Megana II in Stilota?
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po jul 28, 2008 7:16 am

adis;
ime sem namerno pustil v osnovni obliki. To pa zato, da vsi razumejo
na koga "leti". Saj, kot lahko vidimo, si si tudi sam spremenil ime:
podpisuješ se z malim "a", ko me pa sprašujem za ime, me pa z
velikim "A". Kaj bi moralo biti pravilno? Upam, da si sedaj zadovoljen.

Crkuje že lahko vsak, se strinjam. Ampak, ko je govora o italijanskih
vozilih, imate vsi veliko zapovedati. Ko pa je govora o nemških, vas
je pa sama hvala.

V mislih sem Audi A4, model B8 (od 11/07 dalje). Meni sta znana vsaj
dva primera, ko naj bi šla 2,0 TDI motorja v franže.
Rezultat: menjava motorja pri novem vozilu.
Veliko na to temo imajo zapovedati tudi na bencinskih "pupah" - kritike
nekaterih lastnikov A4-c.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jul 28, 2008 7:36 am

@nasty: jaz sem napisal kar sem imel za napisati, pač meni osebno ni všeč ta avto
kar se tiče nemcev...imeli smo passata in smo zmetali toliko denarja na njega da bi lahko novga stilota kupli, da ne govorim o vectri kakšne "električne težave" nam je povzročal ta avto
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov