Ja,pomoje glih taki kot si ti brezveze blatijo imena ljudi ki so sposobni pošteno in uredno pripeljati željeno vozilo. Raje dobro argumentiraj zadeve ki jih izrekaš in potrdi s kakimi slikicami kot sem jaz pač v pozitivni smeri za Roomsterja pred časom. Avto sem tudi predstavil tukaj na forumu, poslikal, torej vse kot je treba. Pa kot svoj 1. post si izbral super temo prideš in nekoga blatiš. Pomoje si ti nek Velenjski pacijent ki je samo na lep slo način zavisten in pol klatiš neumnosti! Na koncu ja pa tako, koliko denarja toliko muzike če veš kaj mislim.antiimperas je napisal/-a:Kar se tiče IMPERASA sporočam vsem, da ni vse zlato, kar se sveti!
Andrej je tudi mene močno nateg...
Pred odločitvijo za uvoznika sem pregledal kar nekaj forumov. Vse bolj pa se mi dozdeva, da je bila to lastna hvala.
Avto, ki mi ga je pripeljal, je imel nedvomno zbite kilometre, saj se stanje števca ne ujema s stanjem, ki je bilo vnešeno v sistem pri zadnjem servisu.
Kljub zagotovilom, da je avto zelo dobro ohranjen, je notranjost za kilometre, ki so na števcu kar obrabljena ter zelo umazana. Gume naj bi bile brezhibne, s 6 mm profila. V resnici pa sta bili dve popolnoma fuč. Avto že načenja rja, vetrobransko steklo je poškodovano.
Svetujem, da se IMPERAS s.p. čim bolj izogibate.
LP
kozinc789
kozinc789 je napisal/-a:POZOR KUPCEM!
Andrej Vrečar, lastnik Imperas Andrej Vrečar s.p., je bil, maja 2014, pravnomočno obsojen zaradi ponarejanja listin, ki so služile namenom utaje davka, pri uvozu vozil iz tujine. Toliko o pošteni in zaupanja vredni osebi!
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov