1) V roku enega leta pride ven par konkretnih modelov, nov megan in golf recimo. Jasno da bo to čisto druga sfera.
Miholl84 je napisal/-a:Če imaš na mašino 7 let garancije, verjetno to vsebuje tudi turbino - kar se pa pri dizelski različici kar lepo sliši...
Pa tudi 5 let ni slaba garancija. Malo proizvajalcev jo ponuja (Nissan,Fiat)
Pro_ceed je napisal/-a:Pozdravljeni....Naročeno imam kio pro_ceed 1.4 16v 109 km lx fresh oprema+ lita platišča 16 col in pa 205 55 pnevmatike.
Zanima me kako je kaj z 1.4 motorjem v tem avtu?Ima že kdo izkušnje?Sicer koničkov ma kr neki.Na testni voznji sem lahko preizkusil samo 1.6 z 125 km , ker 1.4 prodajalec ni imel na voljo.
Prosim za kritike pohvale, mnenja.....
hladni je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:1) V roku enega leta pride ven par konkretnih modelov, nov megan in golf recimo. Jasno da bo to čisto druga sfera.
Seveda pridejo. Seveda (sploh Golf) bodo konkretno dražji - seveda dobro motorizirani in opremljeni - (in boš za razliko v ceni dobil še pol Kie zraven). Plus Kie napram "novi sferi" je seveda garancija ter zanesljivost vozil (Korejci so povečini zelo zanesljivi). Na nezanesljiva vozila seveda ne bi dajali 5 oz.7 letne garancije. In nekaj ta garanciaj tudi mora kriti kajne.
![]()
Glede Gorenja: hladni; ampak če se ti pralni stroj pokvari po slabih petih letih ti ga bodo pa še vedno v garanciji popravili kaj? Stari hladilniki od Gorenja so praktično neuničljivi. Recimo v študentskih domovih je precej teh hladilnikov speljanih iz ne vem kje in staro 10,20 let in še vedno delajo kot novi. Pri pralnih strojih ti ali dela ali pa ne. Tako kot pri avtih. Lahko se tudi zgodi, da vam grelec prežge tisto zaščitno plastiko okoli motorja al kako bi rekel. :P Lahko pa dela 10 let Bp
Garancija je pesek v oči, ker najbolj zanesljivi avti imajo napake po 5 letih, predvidevam da jih bo kia mela še več.
hladni je napisal/-a:verjemi, avto se kupuje tudi za dušo. Za koga si kupiš lepo obleko? Zase, zato da se ti fajn počutiš. Osebno kie tudi nebi kupil, ker pač mam slab občutek, nemrem si pomagat.
hladni je napisal/-a:verjemi, avto se kupuje tudi za dušo. Za koga si kupiš lepo obleko? Zase, zato da se ti fajn počutiš. Osebno kie tudi nebi kupil, ker pač mam slab občutek, nemrem si pomagat.
Polo78 je napisal/-a:Se strinjam, v kolikor finančno zmoreš kupovat avto za "dušo". Jaz sem pač med tistimi, ki si tega ne morem privoščit, kot tudi ne raznih armani oblek ipd., zato je pri meni prvi vidik racionalnost.
robertos_664 je napisal/-a:sašo ne bluzi.malo pretiravaš s cenami rabljene kie, ker nihče ne v kolko bo vredna kia ceed čez 7 let. povej mi samo kje dobiš novega golfa za 12.000€?
sašo5 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:sašo ne bluzi.malo pretiravaš s cenami rabljene kie, ker nihče ne v kolko bo vredna kia ceed čez 7 let. povej mi samo kje dobiš novega golfa za 12.000€?
golf (1.6) sicer je res okoli 14.000, ampak astra, megan, bravo.....pa je že to to...
Kolk bo vredna kia čez 7-8 let: Toliko kot sem napisal, da bo ironija še večja, pogledal je ne bo nihče...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov