Miholl84 je napisal/-a:No ampak ko vzameš avto na lizing isto tvegaš "propad" firme, a ni tako?
Ker avto je dokler ga ne odplačaš v lasti firme...
Miholl

Vso srečo in podjetju in strankam. Če stvar steče kot je predstavljena in bodo čez par let tudi kavcije dokazano vrnjene in bo poslovanje bolj transparentno pa bo podjetje imelo mogoče celo velik vpliv na prodajo avtomobilov. Zaenkrat je še prehitro govorit, kar pa po 3 leih obstoja podjetja v različnih oblikah ni ravno plus, za mene.
Zasledil, pa sem tudi, da se v avtomobilih NE SME kaditi, kar mogoče komu vseeno predstavlja problem.
Glede lizinga: saj večina vzame lizing pri večjih bankah in so te stvari pravno tudi dobro dorečene. Tukaj pa naj raje povejo pravniki.
edit: Sem pozabil, da sem prebral, da ena stranka precej dolgo že čaka na avto. In da imaš šele po 5 mesecih odkar jim daš denar pravico zahtevati denar nazaj, v kolikor še ni avtomobila po tvoji želji. In potem imajo še 3 mesece časa, da ti denar tudi resnično vrnejo. Imajo pa tudi opcije, da ti ponudijo kak podoben rabljen avto, piše pa da ga naj raje ne vzameš, kaj pa to potem pomeni, pa je povsem druga zgodba. In tukaj se lahko kako popolnoma nepričakovano veselje šele začne

LP