Skull23 je napisal/-a:aileron je napisal/-a:the_man je napisal/-a:aileron je napisal/-a:A3 1.8 je izjemno požrešna zadeva, to iz lastnih izkušenj. Je pa dokaj posočen (za 1.8 motor). Sicer pa ne vem zakaj nekdo, gre kupovat avto, ki ima 180k+ prevoženih. To enostavno več ne moreš garantirat, da bo vse funkcioniralo. potem pa pride na vsake tolko manjše popravilo za nekaj 100€ in na koncu daš več kot pa za cel avto.
Tako star A3 močno odsvetujem.
180k km ob rednem vzdrževanju(primernem) ne sme biti problem za takšen motor. jas pa ne vem zakaj se tebi podobni vedno sprašujejo takšna vprašanja...avto ni uporaben samo do 100k km ampak še mnogo dlje![]()
lp
ok jaz še nisem videl avto star 10 let (približno takšnega želi thread starter), kjer bi vse funkcioniralo tako kot je treba.
100k pa 180k je pa velika razlika (skoraj enkrat več) zato je moje mnenje, da avto star več kot 6 let ali pa okrog 200k prevoženih ni več tak kot bi moral biti in je treba proč s tako staro škatlo.
in ta stavek v stilu "180k za tak motor ne sme biti problem" sem do sedaj slišal samo od kakšnih amaterskih mehanikov. motorji v audi-ju niso nič posebnega oz. nič slabši/boljši kot pri drugih znamkah. Saj če po pravici pogledamo je A3 samo polepšana verzija golfa...slednji pa predstavlja zgolj povprečje, tako po tehniki kot ostalem.
se popolnoma stinja, avti nad 10 so že vsi zjahani, in ko motor gre mimo čez 200.000km je že za staro železo, posebej pri audijih je to splošno znano.
eni pa mate domišljija