Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Simurgh
Nov uporabnik

Napisal/-a Simurgh To sep 30, 2008 5:04 pm

Se opravičujem ker nisem spremljal dogajanja ampak me ni blo na internetu par dni. Po vaših komentarjih sodeč mi C3 ne priporočate preveč. Avto bom vzel (na leasing) januarja in to kar KIO Ceed po vsej verjetnosti ker so mi jo tudi drugi priporočali. Najprej sem mislu vzet bencinca in sem izbiral med novo škodo fabio in peugeot pa sem si premislu in bom vzel diezel Kia Ceed. Upam da bom naredil dober "biznis".

Drugače pa hvala vsem za svetovanja

lp

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To sep 30, 2008 5:31 pm

Simurgh je napisal/-a:Se opravičujem ker nisem spremljal dogajanja ampak me ni blo na internetu par dni. Po vaših komentarjih sodeč mi C3 ne priporočate preveč. Avto bom vzel (na leasing) januarja in to kar KIO Ceed po vsej verjetnosti ker so mi jo tudi drugi priporočali. Najprej sem mislu vzet bencinca in sem izbiral med novo škodo fabio in peugeot pa sem si premislu in bom vzel diezel Kia Ceed. Upam da bom naredil dober "biznis".

lp

dobro si se odločil, želim ti veliko varnih in prijetnih km!
Mitsubishi Sigma 3.0 V6 24V & Mercedes-Benz S 420 V8 32V
Slika

Uporabniški avatar
hejho
Novinec

Napisal/-a hejho To sep 30, 2008 7:22 pm

Simurgh je napisal/-a:Se opravičujem ker nisem spremljal dogajanja ampak me ni blo na internetu par dni. Po vaših komentarjih sodeč mi C3 ne priporočate preveč. Avto bom vzel (na leasing) januarja in to kar KIO Ceed po vsej verjetnosti ker so mi jo tudi drugi priporočali. Najprej sem mislu vzet bencinca in sem izbiral med novo škodo fabio in peugeot pa sem si premislu in bom vzel diezel Kia Ceed. Upam da bom naredil dober "biznis".

lp

smem prašat, na kolko km ima redne servise

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 To sep 30, 2008 9:27 pm

Po mojm si se kar prav odločil, naj ti dobro služi.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov