SpeedyRS je napisal/-a:To je res. Se strinjam. RS značka je dokaj nova stvar, ubistvu so pa v zakulisju stari inžinerji, ki so delali na legendarnih Renault avtomobilih, kot so Williams, serija Turbo 5, Clio 16v itd.
Sicer pa komj čakam da pride Megane III RS, da bote vtihnli glede GTI-a, ker ga bo zmlel v prahGTI bo kmalu samo še značka, nič več. Konkurentov je preveč, VW je pa zaspal na lovorikah.
Dr.M3 je napisal/-a:Tudi za BMW 335i jaz še nisem zasledil, da bi se kakšna čipana prodajala.![]()
Pa tudi za GTIje lahko prešteješ na prste ene mizarjeve roke število čipanih (kar je kvečjemu - kot + za uporabnika)
Dr.M3 je napisal/-a:Tudi za BMW 335i jaz še nisem zasledil, da bi se kakšna čipana prodajala.![]()
Pa tudi za GTIje lahko prešteješ na prste ene mizarjeve roke število čipanih (kar je kvečjemu - kot + za uporabnika)
W|zz je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Tudi za BMW 335i jaz še nisem zasledil, da bi se kakšna čipana prodajala.![]()
Sploh ni res, vse lastnike gtijev, ki jih poznam, imajo čipane in že teh je več kot pa število mizarjevih prstov ene roke..
BTW, RS je turbač, začuda še nism zasledu da bi se kkšn čipan prodajal, hm le zakaj..
Dr.M3 je napisal/-a:Imamo pa tudi daleč najmočnejši avto na svetu v obliki GTIja
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2128904
Dr.M3 je napisal/-a:Problemi z branjem? Govora je bilo nekaj o čipanih in prodajah le teh.![]()
Zgleda da sem pozabil detaljno citirati naslednje.BTW, RS je turbač, začuda še nism zasledu da bi se kkšn čipan prodajal, hm le zakaj..
Od tod tudi moj post.
Kakor vidim na avto net se prodaja nekje ena čipirana verzija. Ko je že bilo govora o neki prodaji. Glede na to, da Wizz pozna zgolj čipirane GTIje... zanimivo, da se prodajajo zgolj nečipirani. Strah pred neprodajo (=?)![]()
Imamo pa tudi daleč najmočnejši avto na svetu v obliki GTIja
CupraR je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Problemi z branjem? Govora je bilo nekaj o čipanih in prodajah le teh.![]()
Zgleda da sem pozabil detaljno citirati naslednje.BTW, RS je turbač, začuda še nism zasledu da bi se kkšn čipan prodajal, hm le zakaj..
Od tod tudi moj post.
Kakor vidim na avto net se prodaja nekje ena čipirana verzija. Ko je že bilo govora o neki prodaji. Glede na to, da Wizz pozna zgolj čipirane GTIje... zanimivo, da se prodajajo zgolj nečipirani. Strah pred neprodajo (=?)![]()
Imamo pa tudi daleč najmočnejši avto na svetu v obliki GTIja
In kdo je omenjal naš trg??? Seveda bom dajal oceno glede na 2RS-a ki se prodajata. Si smešn![]()
![]()
Sej pravm ti že veš kako se čipanje obnese![]()
in da se težko prodaj a ne
![]()
Sonny je napisal/-a:Pa se da za GTIja kje kupit in montirati zaporo (lsd) ? Je to drago ?
2. A ti si res malo čez les? Si malo preveč obseden z VAG-om ne? Ker VAG avtomobili držijo ceno, sepravi drugi ki manj so katastrofalni. Če bi katastrofalno držali bi po 5 letih imeli ceno kot kak Korejc. Renault prekleto dobro drži ceno, še posebej pri nas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov