ducky je napisal/-a:Večina vas je za Alfo. Sam glede na to, da je Alfa ca. za dobrih 1000€ dražja od Megana, kaj bi se pol blo boljš odločit, za Alfo letnik 2004 ali Megana letnik 2005:?:
kolesar je napisal/-a:a si se že probal z avti zapeljat..
sem se odločal podobno kot ti astra in focus sta bla dražja in pomoje nič bolša! (opla tko nočem ker ima drage dele!!, ford pa tud nima najbolšega renomeja)
ducky je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:a si se že probal z avti zapeljat..
sem se odločal podobno kot ti astra in focus sta bla dražja in pomoje nič bolša! (opla tko nočem ker ima drage dele!!, ford pa tud nima najbolšega renomeja)
še vedno nisem našel časa, da bi preizkusil te avte - čeprav se mi ne mudi, upam da mi uspe naslednji teden..
praviš, da si se odločal tudi med focusom - a si ga mogoče sprobal (pa ker letnik, 2005 ali starejšega)? - kake vozne lastnosti ima focus v primerjavi z Grandtourom?
tha_man je napisal/-a: Focus se dosti lepše vozi kot Megane, ker ima neprimerno boljši volanski mehanizem. Pravzaprav kar enega najboljših, primerljivega celo z Alfo.
hladni je napisal/-a:ena off: meni se je dokončno zameril reno-megan, ker oglašujejo kao, da so najbolj varni avtomobili, pri tej prometni nesreči pri kočevju pa je megan cel zgorel. kaj ti koristi 5 zvezdic? A3 pa ni zagorel. Btw: tank je zadaj, trčenje je blo spredaj, prekinitev dotoka goriva očitno ne deluje. Zato se upravičeno sprašujem o varnosti.
LP
hladni je napisal/-a:ena off: meni se je dokončno zameril reno-megan, ker oglašujejo kao, da so najbolj varni avtomobili, pri tej prometni nesreči pri kočevju pa je megan cel zgorel. kaj ti koristi 5 zvezdic? A3 pa ni zagorel. Btw: tank je zadaj, trčenje je blo spredaj, prekinitev dotoka goriva očitno ne deluje. Zato se upravičeno sprašujem o varnosti.
LP
hladni je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:hladni je napisal/-a:ena off: meni se je dokončno zameril reno-megan, ker oglašujejo kao, da so najbolj varni avtomobili, pri tej prometni nesreči pri kočevju pa je megan cel zgorel. kaj ti koristi 5 zvezdic? A3 pa ni zagorel. Btw: tank je zadaj, trčenje je blo spredaj, prekinitev dotoka goriva očitno ne deluje. Zato se upravičeno sprašujem o varnosti.
LP
Kako lahko en človek, ki je pomoje končal vsaj osnovno šolo in je sposoben vsaj malo kritičnega razmišljanja, en tak sklep skup spravi, meni ni jasno. Upravičeno bi se spraševal o varnosti, če bi določena znamka vozila velikokrat zagorela ob določenih trkih. Nisem fen nobene znamke, ampak močno dvomim da bi ti isto napisal, če bi zagorel audi. Če bi isto bedarijo napisal o avdiju... bi se jaz isto oglasu. Mislem... kar je preveč, je pa preveč.
Mišljeno je blo z vidika ironije za vse tiste, ki posta niste razumeli. Oglašuje se varnost, pri avdiju se ne! Gre za negativni občutek pri nakupu avta, neglede na to, al je gorel upravičeno ali ne. Zakaj nekaterim tukaj gor treba vedno dat komentar na nekaj, kar je bolj posredno napisano? Dajte se naučit brat MED VRSTICAMI.
Vsak, ki napiše spodaj....se strinjam....ni dojel bistva. No, mogoče je moja krivda ker pišem posredno. Se bom popravil.![]()
M je napisal/-a:ducky je napisal/-a:-kakšno število kilometrov je sprejemljivo - Predvsem realno, tudi če je višje. Je pa bolje vzet npr. Alfo s 120.000 prevoženimi km in preverjeno narejenim velikim servisom, kakor z 90.000 km, pa brez. Isti princip velja seveda za vse.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov