double_m je napisal/-a:no ja, jst sm mel 10 let en avto, pa samo 87.000km ... zato se mi 100k za 3 leta star avto zdi kar veliko. avtohisa mi zagotavlja da je avto odlicno ohranjen in redno servisiran.
Vozilo je s poslovnega najema iz italije( bančna grupacija arval- bnp paribas) ,
Ima pa :
Servisno knjigo potrjeno z zadnjim servisom dne 14.02.08, in 92.183kilometrov,
Ima dva ključa in kodno kartico,
Ima cd navigacijo glavne ulice evrope in cd za instalacijo jezikov…
Damo pisno garancijo,
Zaleteno ni bilo,
Lahko pa je bilo kaj lepotno urejeno( torej če so bile kake praske ali odrgnine smo dali to urediti)
Vontz je napisal/-a:double_m je napisal/-a:Zanima me, če se splača kupit avto letnik 2005, z prevoženih 100.000km.
Če kupim ta avto, ga bom mel vsaj 3-leta in vsak dan prevozil dobrih 100km.
Gre pa za Peugeot 407.
Pa ti ves, kaj je 100.000 kilometrov? Pa to je ja verjetno avto, ki je na odpadu. Pa še 2005 letnik je.
Mislim, da je zate bolje, da kupis novega.
Lep pozdrav
AXioN je napisal/-a:Vontz je napisal/-a:double_m je napisal/-a:Zanima me, če se splača kupit avto letnik 2005, z prevoženih 100.000km.
Če kupim ta avto, ga bom mel vsaj 3-leta in vsak dan prevozil dobrih 100km.
Gre pa za Peugeot 407.
Pa ti ves, kaj je 100.000 kilometrov? Pa to je ja verjetno avto, ki je na odpadu. Pa še 2005 letnik je.
Mislim, da je zate bolje, da kupis novega.
Lep pozdrav
Na takih pacientih kot si ti in tebi podobni se zasluzi najvec denarja.
100tkm, ja prevec je, kar na odpad bo treba peljat, ni druge.
double_m je napisal/-a:to je pa dobra taktika. lepo je videt ljudi, ki so ti pripravljeni pomagat.
Da pa ne bom pricakoval prevec in ker si ravno prodajalec rabljenih avtov... kaj pravis ... za kok bi se dal ceno zbit? avto se prodaja za 12.000.
Tu_Nera je napisal/-a:aklan86 je napisal/-a:double_m je napisal/-a:hm, zdej mi je ena stvar sinla v glavo. tale avto mi je vsec ker ma navigacijo...sam zdej pa studiram...ce je avto s tujine, a je mozno da nima slovenije v navigaciji? se dajo ti zemljevidi dodatno nalozit?
Ni nujno da to drži, pozanimaj se na servisu če dela. Na toyoti recimo ne!
iz nemčije uvožena mecka ima celo slovensko karto gor
Po forumu brska: Google [Bot], IcEm4n in 20 gostov