Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash So nov 22, 2008 11:20 am

Točno to Laguno ima oče... Sploh mu avta ni treba vozit na redne servise, ker se itak na vsake 15k km nekaj pokvari. :-P Še dobro, da je avto služben.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy So nov 22, 2008 12:49 pm

im nobody je napisal/-a:ka pa mašine

Glede mašin pa nevem kako je.

p.s.: jaz se na tvojem mestu nebi odločil za laguno - moje mnenje :roll:

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS So nov 22, 2008 1:11 pm

Renaultovi bencinski motorji so zelo dobri. Tega se ne bat.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne nov 23, 2008 11:51 am

Jaz bi verjetno za najbolj udobno dolgočasno vožnjo izbral a3 1.8t.problem je ker si zelo kratek z 4000k.Če se naserješ z poceni zanič turbašem si ga naj****, ker se ga tudi znebit ne boš mogel, če bo šla turbina papa.boš najprej odkartal 30% avta oz. na uradnem servisu cca 2000k, da bo spet premičnina.da so pa 1.8t problematični, posebaj tisti s kilometrino pa ni nek big secret.
nisem nek fan francozov tako, da mnenj o citrah se bom vzdržal.
Sam bi vzel 1.8 alfo, ki v osnovi ni tako slab avto kot ga je nekdo zgoraj opisoval.poraba je za 140KM solidna, variator ne crkuje tako pogosto,čričkov je res več kot pri audiju,boscheva lmm pa lambda res nista najboljša dela te alfe.najraje pa sevede 2.5 V6, ampak je pa registracija, poraba.vglavnem finančno si prekratek, kakorkoli obrneš za take konje in vzdrževanje.razen, če imaš seveda na strani še par k evrov, da boš vzdrževal tako staro konjenico.v tem primeru se ti opravičujem.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov