S|icKeR je napisal/-a:moja šefica prodaja Leona FR, letnik 2008, mislm da ga je kupila junija. Avto ma okol 10000km, cena pa okoli 21500€, verjetno bi še spustila. je pa črne barve. če te zanima mi pošlji PM pa ti pošljem njeno številko.
CupraR je napisal/-a:Pr 1.8T je problematično izključno LMM.
Kael je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:moja šefica prodaja Leona FR, letnik 2008, mislm da ga je kupila junija. Avto ma okol 10000km, cena pa okoli 21500€, verjetno bi še spustila. je pa črne barve. če te zanima mi pošlji PM pa ti pošljem njeno številko.
Če avto ni bil razbit + in je z njim vse uredu, je ta avto zastojn, glede nato da je nov vsaj 24.000 (s popustom) - uradni ceni 2.0 TFSI je 24.930 €, 2.0 TDI pa 25.768 €.
sašo5 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Pr 1.8T je problematično izključno LMM.
...vsega boga in vraga sem v 400.000-tih kilometrih menjal na vseh treh turbačih, ampak tega "hudiča"......(sploh nisem vedel, da je gor![]()
![]()
)
Ne, ampak res; audi ni imel težav z LMM-jem, to dejansko prvič slišim
pravzaprav s samim strojem nikoli nisem imel nobenih težav, ampak "sve popratne stvari" pa ni, da ni da ne bi krepalo...
P.S. na B6 je bila celo posoda za vodo počena, prvi dan mlaka v garaži.... :P ....jezit te ne sme, pa še najvažnejše: po žepu te ne sme nič "udart" ima, da menjajo, pa nadomestni avto(bilo kter, tud lupota sam da je) oni se pa naj igrajo.....
CupraR je napisal/-a:Aha Audi ni mel težav, ostali z tem Audijevim motorjem pa![]()
GTi, Leon 1.8T Škoda 1.8T
Lej simptomov je več, pr čipanih zadevah gre lahko prej, večina pa sploh ne opazi da mu je LMM crknil, oz da mu avte malce slabše gre ker je šel LMM v pm (simptom v 90%) VAG com ti ne pokaže okvare le tega.
simply je napisal/-a:Pa z novimi 2.0 TFSI-ji so že kakšni problemi?
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost