Andriy je napisal/-a:Malo sem gledal Mazde 6 na avto.netu in sem ugotovil da imajo mašine 2.0 različne KW, ali sta to 2 tipa mašin se pravi dizel 2.0 z 89 kW ter 2.0 z 100 kW. Katere mašine so novejše ter v kateri registracijski razred bi padel če bi imel 100kW? (80 - 100 ali 100 - 120)
Andriy je napisal/-a:Spet imam eno vprašanje glede Mazde 6:
Nekje sem bral da je mazda prvo podjetje ki je začelo z elektronskimi servisi (ni več servisnih knjižic ampak se vsi podatki nahajajo v skupni bazi podatkov).
Sedaj me pa zanima kdaj so začeli s takimi servisi, ter če se da to preverit, ali rabiš kakšna poznansta na servisu?
sašo5 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Pa nea more avto ki stane 6 miljonov pa letnik 2002 rjavet halo...
ne me f.... - mazda rjavinikamor ne gre, pa še rjavi....zanimivo
![]()
P.S. ne primerjaj opela: opel je pojem za mazdo...
chevy je napisal/-a:
Aja pa razloži mi tisto ''nikamor ne gre''. Si že vozil kakšno Mazdo...ajajaaaaj.
sašo5 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Pa nea more avto ki stane 6 miljonov pa letnik 2002 rjavet halo...
![]()
xandrej je napisal/-a:Pa nea more avto ki stane 6 miljonov pa letnik 2002 rjavet halo... Jaz samo zaradi tega avta nebi kupil... Še opel letnik 2002 več ne rjavi.
sašo5 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:
Aja pa razloži mi tisto ''nikamor ne gre''. Si že vozil kakšno Mazdo...ajajaaaaj.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
celo to ta novo šestico 140 konjev dizel - deklalirana hitrost 200km/hcelotna konkurenca teh konjev in kubikaže, že po paprjih gre vsaj 210(audi 215 :P )
....ampak: glej ga zlomka, ko sem se vozil NM- Brežice in nazaj(avto 4500km) niti v eno stran ni šla več kot 195veš kolk je to realnih
185 ČEEEEE
Ta kolega, ki si je ogledoval to šestico, pa ima trojko (2006) resda 1.4, če pa to probaš, je pa yugo EFI( če veš o čemu govorim) r a k e t a ....
fant: ne govorim nekaj na pamet in tudi ne, da je mazda "jajce"; prevozil preveč "zadev" v 28-setih letih odkar imam izpit.....(tudi takih, ki letijo_ni poanta debate) vendar se za vsako v moj post "vtakneš" in me sprašuješ, če sem vozil......pa veš sam, da sem generacija tvoje mame... :P )
graal je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Pa nea more avto ki stane 6 miljonov pa letnik 2002 rjavet halo...
![]()
sašo5, hvala za danjašnjo dozo smeha![]()
xandrej je napisal/-a:Pa nea more avto ki stane 6 miljonov pa letnik 2002 rjavet halo... Jaz samo zaradi tega avta nebi kupil... Še opel letnik 2002 več ne rjavi.
Rjavele so obrobe blatnikov ipd. izpostavljeni deli. Mazda je ena redkih, ki je napako priznala in sanirala zadeve. Tudi Opli in ostale znamke rjavijo, vendar, ker servisi enostavno ne priznajo popravila, se noben ne obremenjuje. Vsi vedo, da so mazde bile serijsko na popravilu, opli pa ne. Vendar rjavita bolj kot ne podobno.
Edini avti, ki dejansko skoraj ne rajvijo so francozi in to zato ker so iz plastike. Kar pa je železnega pa ravno tako "zgnije".
Če pa se "sekiraš" za 6 miljonov pa bog pomagaj da si ne kupiš kakšnega mercedesa...
lp, Aleš.
![]()
xandrej je napisal/-a:graal je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Pa nea more avto ki stane 6 miljonov pa letnik 2002 rjavet halo...
![]()
sašo5, hvala za danjašnjo dozo smeha![]()
Rjavele so obrobe blatnikov ipd. izpostavljeni deli. Mazda je ena redkih, ki je napako priznala in sanirala zadeve. Tudi Opli in ostale znamke rjavijo, vendar, ker servisi enostavno ne priznajo popravila, se noben ne obremenjuje. Vsi vedo, da so mazde bile serijsko na popravilu, opli pa ne. Vendar rjavita bolj kot ne podobno.
Edini avti, ki dejansko skoraj ne rajvijo so francozi in to zato ker so iz plastike. Kar pa je železnega pa ravno tako "zgnije".
Če pa se "sekiraš" za 6 miljonov pa bog pomagaj da si ne kupiš kakšnega mercedesa...
lp, Aleš.
Majster ne serji klamf... Opel je pocinkan, Citroen je pocinkan že od leta 1993 pa tako naprej... Nisem videl novodobnega avta ki bi rjavel. Pa ne piši bedarij o plastiki pa nekem sranju. Pridi si podvozje pogledat od Avta ki ima 230 000 kilometrov pa je star 9 let...
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov