Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr jan 07, 2009 8:29 pm

bass je napisal/-a:Se strinjam. Počakat, pa potem novega T-jeta.

Sej sm napisal da se mi ne mudi, eni se vedno ne vejo da prodaja gre slabo pa nabijajo cene u p.m.

Samo če bo padla cena novim, bom manj dobu tud za svojo rabljeno vozilo ali pač?

Kokr sem js sedel v bravotu ma sam precej malo prosrora zadaj, samo to me ne moti preveč, v astri se počutim noro domače ( ne vem zakaj :D ), v KII se tud počutim fajn...uglavnem, za zdaj zbiram mnenja pa mal bom šel na testne voznje, potem bomo pa vidli.

Itak pa bom tezil da mi ga dajo ( testnega ) za daljsi cas, da js vidim porabo pri svojem načinu voznje, ker nakladanjem trgovcev ne vrjamem js nič.

Je pa zanimivo, da je prodajalka izjavila da brato multijet 120 konjski žre 7...to je pomoje že kar zgornja meja povprečne porabe če le nisi zmešan čist :oops:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr jan 07, 2009 8:51 pm

speedfreak je napisal/-a:

Sej sm napisal da se mi ne mudi, eni se vedno ne vejo da prodaja gre slabo pa nabijajo cene u p.m.

Samo če bo padla cena novim, bom manj dobu tud za svojo rabljeno vozilo ali pač?

Kokr sem js sedel v bravotu ma sam precej malo prosrora zadaj, samo to me ne moti preveč, v astri se počutim noro domače ( ne vem zakaj :D ), v KII se tud počutim fajn...uglavnem, za zdaj zbiram mnenja pa mal bom šel na testne voznje, potem bomo pa vidli.

Itak pa bom tezil da mi ga dajo ( testnega ) za daljsi cas, da js vidim porabo pri svojem načinu voznje, ker nakladanjem trgovcev ne vrjamem js nič.

Je pa zanimivo, da je prodajalka izjavila da brato multijet 120 konjski žre 7...to je pomoje že kar zgornja meja povprečne porabe če le nisi zmešan čist :oops:

7 bo kar zgoraj...ob normalni vožnji ne bi smel biti problem imeti porabo okoli 6
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Sr jan 07, 2009 9:33 pm

Z 120KM multijetom ( 1.9 ) ima kolega porabo 5.5l. Vozi samo relacije ( 20km ) v službo in nazaj po magistralki cca 80 km/h.

Drugače poraba okrog 6.2 - 6.5l.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jan 07, 2009 10:41 pm

gecco je napisal/-a:

7 bo kar zgoraj...ob normalni vožnji ne bi smel biti problem imeti porabo okoli 6

pomoje lahko vidva sanjata porabo 6-7 pri bravotu 1.4 t-jet 120km, težko pod 8...
še dokaz...
http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/16-Fiat/132-Bravo.html?fueltype=2&constyear_s=2006&power_s=80&power_e=100

avti so težki...
fotr ma na novem službenem peugeot 207 1.4 105 konjev al kolk porabo 8.7 (ne špara ravno)
mega II 1.4 16v (100konjev) težk spraviš pod 8

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr jan 07, 2009 10:45 pm

kolesar je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:

pomoje lahko vidva sanjata porabo 6-7 pri bravotu 1.4 t-jet 120km, težko pod 8...
še dokaz...
http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/16-Fiat/132-Bravo.html?fueltype=2&constyear_s=2006&power_s=80&power_e=100

dj preber še enkrat...on omenja multijet...
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 07, 2009 11:52 pm

Govora je o Multi-Jetu, ne T-Jetu ;)
Slika

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če jan 08, 2009 8:08 am

Govoril sem o Multijetu - JTD.

Vem, pa da T-Jet ni tako varčen - vsaj 150 KM ne.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če jan 08, 2009 9:58 am

uf, sori, zajebu totalno :oops:
dizl pa porabi tolk ja..

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če jan 08, 2009 11:26 am

avti so zrastl, pa tud težji so, majo večji zračni upor, več elektronike
moja j***a se sicer da vozt na dobrih 5. litrih, vendar mam povprečno porabo 6.8l
je pa to dinamična vočnja- in se ne sekiram, ko ga vozim na obrate
lp

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po dec 21, 2009 9:24 pm

kupil sem astro 1.9 jtd, za zdaj sm zadovoljen, kolkikor si pač lahko zadovoljen z oplom :-P , poraba je nekje okoli 6,3 litra v vseh 18kkm ki sem jih prevozil, nad 7 gre tezko povprecna ( no zdaj ko je bil sneg je bila 10 oops ), pod 5 pa tudi tezko.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov