timm je napisal/-a:Je do 3 tisočakov in varen. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2441319&show=
timm je napisal/-a:In pa, kolikor imam jaz izkušenj, da vsak zavarovalniški agent še kar neke popuste, tako, da je cena v praksi še nekoliko nižja. Je pa to res stvar iznajdljivosti.
ellena je napisal/-a:o saabu tud nič ne vem, mašine tud ne rabim močne, pa sej sem ženska men je avto bolj v praktične namene ne pa za dirkat, pa negovat.., mašina 1.2 men čist odgovarja, da je registracija do 5oo eur, hitre vožnje ne maram glih ne vem kok, sej sem gledala tud seate cordobe 96l-naprej sam baje pijejo 10l pa da se skozi zadno šipo nič ne vidi da bolj ogledala nucaš,volvo v40 karavan je pa glih pred blokom parkiran, je kar velik avto, čudno da sam 8l pije..a kdo kej za dele ve kok so kej od volvota,avo bom do marca ziher že kupla,morm se do junija že spraksirat v vožnji. Jaz res malo vem o avtih, kaj vse moram še plačat, ko kupum avto,prepis,a mam prav če rečem da je regisracija 500 eur za mašine do 1.8? Bremze bom takoj preverla pa nek zobat jermen je baje zavarnost pomemben..pa kaj še, sorry sam jes res bl mal vem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov