Polo78 je napisal/-a:Kar se Focusa tiče, mene osebno moti neugledna plastika na vratih, ki se pojavi celo ....
ma kako plastiko bi ti rad

P.S ti mazde zagovarjaš: a tam je pa boljša?
Polo78 je napisal/-a:Kar se Focusa tiče, mene osebno moti neugledna plastika na vratih, ki se pojavi celo ....
hp6715s je napisal/-a:Meni pa ni jasno od kod tako visoka cena focusa, ki ga avtor navaja???
za ta dnar dobiš že 2.0 tdci-ja:
Ford Focus 2.0 TDCi (100 kW) Titanium
Summit motors Ljubljana
Osnovni model: 19.670,00 EUR
Testno vozilo: 21.745,00 EUR
povzeto po avtomagazinu.
hp6715s je napisal/-a:sem pogledal cenis Summit motorsa in piše takole:
Ghia/Titanium(ista cena), 4 vrata, 1.6 85kW (115KM), 5-stopenjski menjalnik - 18.190€
tako, da če mu ga ponujajo za 18.500 oz za 18.150(gotovina) z vso navedeno dodatno opremo, je to ugodno.![]()
Cenik: http://www.summitavto.si/sites/SA/doc/f ... 7_2008.pdf
brett je napisal/-a:RCD 310 imam itak namen vzeti. Kamere ne rabim, saj mi že v tej funkciji pokaže na displeju avto in prostor okoli njega ter razdalje. Vse videno s ptičje perspektive.
RCD 510 mi je predraga zadeva (za "šminkirat", tako kot lita platišča) + ni mi všeč da moraš s prstom pipat po displeju za funkcije, potem pa se ti odtisi poznajo gor.
sašo5 je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Kar se Focusa tiče, mene osebno moti neugledna plastika na vratih, ki se pojavi celo ....
ma kako plastiko bi ti radsaj si sam napisal nekje, da se take stvari delajo za vse firme na enem mestu(kooperanti) in da je vse isti šmorn (bmw, vw, mb, audi......) sedaj ti pa plastika ni o.k....
![]()
P.S ti mazde zagovarjaš: a tam je pa boljša?
simply je napisal/-a:Verjetno si mislil RNS in ne RND?
Drugače pa me zanima, ali je kakšna razlika v zaslonu med RCD510 in RNS510?
Če pustimo ob strani nekaj več gumbov in "navigation unit" pri RNS510.
brett je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:tale 310 ima samo en problem... ne paše vizuelno not... ne vem kaj so mislili ko so to dajali not... vse belo, rdeče... pol pa radio... moder... jest sem v svojem že dobu 310ko amapak vseeno je grdo...
To tudi mene skrbi! Se morda da naravnavati jakost svetlobe?
brett je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:tale 310 ima samo en problem... ne paše vizuelno not... ne vem kaj so mislili ko so to dajali not... vse belo, rdeče... pol pa radio... moder... jest sem v svojem že dobu 310ko amapak vseeno je grdo...
To tudi mene skrbi! Se morda da naravnavati jakost svetlobe?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov