Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Če feb 12, 2009 10:17 pm

Sem že ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe feb 13, 2009 5:30 pm

In koliko od teh ki trdite da je višji razred in zaradi tega neprimerno boljša vas je dejansko vsaj sedelo v bilokerem od teh avtov :?: Mene laguna ni privlekla niti najmanj, tudi tako ekstremno dosti prostorna ni...

Sicer pa pri taki odločitvi testna vožnja pa kar ti sede :!:

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Pe feb 13, 2009 6:16 pm

~toMmy~ je napisal/-a:In koliko od teh ki trdite da je višji razred in zaradi tega neprimerno boljša vas je dejansko vsaj sedelo v bilokerem od teh avtov :?: Mene laguna ni privlekla niti najmanj, tudi tako ekstremno dosti prostorna ni...

Sicer pa pri taki odločitvi testna vožnja pa kar ti sede :!:

tocno tako! naj pisejo o izkusnjah tisti,ki avte poznajo...eni pa tu smetijo in begajo cloveka,ki zeli imeti koristne informacije...ja,eni pac menijo da je dajwu lanos isto kot golf VI...in dajwu nubira pa hjundaj sonata isto kot laguna III...sicer pa najlazje je biti z prazno glavo pameten in govorit(beri pisat) nekaj na pamet...napisi vsak svoje izkusnje;ce jih pa eni pac nimate...jaz nisem kriv

lp tdk

p.s.golf pa laguna ne spadata v isti razred..isto kot primerjat tamiča pa šleparja

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe feb 13, 2009 7:06 pm

sem mel laguno 2 in sedaj imam golf 5, ta dva avta sploh ne moreš primerjat, lahko bi primerjal golfa in megana, laguno pa z passatom.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe feb 13, 2009 7:11 pm

kolega je dobu za 22.800 dizla C5 - novega seveda
tko da bi bil bencinski motor, ki ga ti gledaš s pnevmatskim vzmetenjem daleč boljša izbira
lp

lukp
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lukp Pe feb 13, 2009 11:39 pm

Hvala vsem za pomoč, se bom zapeljal z obema, in še s kakšnim drugim avtom za povrh npr. Opel Insignijo, Škodo Superbom ali pa z manjšim avtom z več dodatne opreme.

Malo sem računal, da bi mogoče le dizla vzel 150 KM. Tudi na splošno mislim, da bi kar dizel bil, pa čeprov še ne vem kaj bi vzel in kdaj (v planu do junija), razen volkswagna bi vzel bencinarja in sicer Golga VI 1.4 TSI 160 KM ker je samo 800 evrov dražji od 122 KM.

Citroen C5 mi ni v redu, ker smo imeli citroena že pri bajti in sicer Xsaro in smo rekli, da nikoli več citroen, ker se ni izkazal v ničemer drugem kot z udobjem. Verjamem, da je C5 veliko bolši avto, venar imam raje renaulta. Tudi motorji niso nevem kaj npr. 2.0 bencinar ima še vedno 5-st. menjalnik.

LP, lukp

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe feb 13, 2009 11:44 pm

Med Xsaro in novim C5 je 100 svetlobnih let. Vsaj sprobaj ga - boš presenečen.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So feb 14, 2009 9:08 am

Opel Insignijo

To poglej. Dobiš velik popust, pa pri določeni AH še 7 letno garancijo!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov