tha_man je napisal/-a:frgo je napisal/-a:Adria da brez prodajalca avto za par minut, da se zapelješ 3 ovinke. Pri Berusu gre zraven prodajalec. Pri TPV-ju (renault, nissan, dacia) mečejo ključe avtomobila dobesedno za tabo, da se pa ja pojdi zapeljat za 1 uro.
Da dopolnim: pri Velkavrhu (Peugeot) gre s tabo prodajalec za kakih 10 minut, pri Avtomerkurju (Citroen) greš sam za kako uro, pri Slaku (Škoda) pa sem Fabio dobil ko so končali z delom in jo nazaj pripeljal šele naslednji dan zjutraj. Takrat me je skoraj prepričala v nakup, čeprav sem bil pred vožnjo bolj firbec kot kaj resnega, saj je res čisto nekaj drugega če se z avtom lahko v miru zapelješ in si ga ogledaš kot se spodobi.
Pa še Bela krajina: pri Vrtinu (Renault) gre s tabo prodajalec, pa še to le za kakih 10 minut. Stepan (Ford) te lahko pusti samega (za kako urco, lahko pa gre prodajalec, čist odvisno na katerega prodajalca naletiš.
v avto slaku(nm) ti dajo probno voznjo s katerim kolim avtom ki ga imajo na zalogi(brez prodajalca),prav tako je pri vrtinu(ampak moras pripeljat avto natankan kot je bil v prvotnem stanju).
Btw., enkrat sem si sposodil testni avto in se z njim odpeljal do konkurenčnega prodajalca. Ko so videli da sem prišel direkt od konkurence, so bili še posebej zainteresirani zameSicer to ni bil moj namen, saj sem preprosto hotel direkt primerjati dva avtomobila - se je pa definitivno obneslo.
M.Izy je napisal/-a:In ker večina, ki preizkuša avtomobile brez prodajalca, te izredno "čuva" in "in izredno lepo" vozi po sistemu- saj ni moj-...
pa pride kupec čez 6 mesecev in kupi ta avto, lepo spoliran, z na novo pobarvanim blatnikom in še s čim, po izjavi prodajaca popolnoma kot novim in nedotaknjenim avtomobilom, ki je bil sicer testni, parkiran samo v salonu, števec je kot pri nultemu servisu na cca 4 km .
Kael je napisal/-a:M.Izy je napisal/-a:In ker večina, ki preizkuša avtomobile brez prodajalca, te izredno "čuva" in "in izredno lepo" vozi po sistemu- saj ni moj-...
pa pride kupec čez 6 mesecev in kupi ta avto, lepo spoliran, z na novo pobarvanim blatnikom in še s čim, po izjavi prodajaca popolnoma kot novim in nedotaknjenim avtomobilom, ki je bil sicer testni, parkiran samo v salonu, števec je kot pri nultemu servisu na cca 4 km .
Zato pa ne kupujemo testnih vozil - simple kot pasulj.
TOYOTA je napisal/-a:Kael je napisal/-a:M.Izy je napisal/-a:In ker večina, ki preizkuša avtomobile brez prodajalca, te izredno "čuva" in "in izredno lepo" vozi po sistemu- saj ni moj-...
Zato pa ne kupujemo testnih vozil - simple kot pasulj.
mogoče to velje za avte nižjega ranga...
in zakaj ne kupujete testnih ? spet ena stereotipna mislenost, povejte mi koliko od vas je šlo na testno vožnjo avta višjega ranga, in ti avti, se ne vozijo zato, da z njimi frajariš tisto uro ,ki ga imaš ampak si verjetno res zainteisiran za nakup, ker mulci takih avtov tudi ne dobijo, zakaj bi bil potem avto zanič? ker si ga pristisnil na avtocsti do 200, si malo bolj močno pospeševal....dejte no...pa kako veste, da vaš avto, katerega 3 lastnik ste sedaj vi , ni bil kupljen kot testni...pospolševanje, kot vsi renoji so zanič, pa so res?
E91 je napisal/-a:Včeraj sem šel pogledat novega i20 v Lesce in mi je prodajalec dal samo ključe in reku: do 7h ga prpelte nazaj. To se pravi dobil i20 za 2 urci na test, brez da bi mogu karkol podpisat al pa vozniško skopirat al pa kej podobnga. Uglavnm zlo vredu. No ko pa sm kupoval bmw-ja, sem sicer dobil 320d na test, vendar je bil prodajalec z mano, test pa je trajal okol 15 minutk, pred tem pa je blo treba podpisat goro papirjev. Pri dražjih avtih vedno nekaj komplicirajo.
Lp
TOYOTA je napisal/-a:Zato pa ne kupujemo testnih vozil - simple kot pasulj.
mogoče to velje za avte nižjega ranga...
in zakaj ne kupujete testnih ? spet ena stereotipna mislenost, povejte mi koliko od vas je šlo na testno vožnjo avta višjega ranga, in ti avti, se ne vozijo zato, da z njimi frajariš tisto uro ,ki ga imaš ampak si verjetno res zainteisiran za nakup, ker mulci takih avtov tudi ne dobijo, zakaj bi bil potem avto zanič? ker si ga pristisnil na avtocsti do 200, si malo bolj močno pospeševal....dejte no...pa kako veste, da vaš avto, katerega 3 lastnik ste sedaj vi , ni bil kupljen kot testni...pospolševanje, kot vsi renoji so zanič, pa so res?
simply je napisal/-a:Popolnoma se strinjam s predhodnikom. Sam bi se testnemu avtomobilu ognil predvsem zato ker :
1. ljudje počnejo z njimi vse živo
2. če smo realni boš za testno vozilo odštel kakšen tisočak oziroma dva manj ( pustimo ob strani prestižne avtomobile ) kar tudi ni veliko premoženje.
shaggx je napisal/-a:simply je napisal/-a:Popolnoma se strinjam s predhodnikom. Sam bi se testnemu avtomobilu ognil predvsem zato ker :
1. ljudje počnejo z njimi vse živo
2. če smo realni boš za testno vozilo odštel kakšen tisočak oziroma dva manj ( pustimo ob strani prestižne avtomobile ) kar tudi ni veliko premoženje.
tisočak ali 2 manj ... to se kardosti pozna za 4člansko družino
sploh pa če je trgovec zraven pri testnih vožnjah je bilo tudi z avto lepše delano
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov