kemolovac je napisal/-a:ne se razburjat sam prašu sm nism ne vem kok premožn sam pač bi rd meu mau bolši avto.pa taki avti ne stanejo zdj več 30.000 amkak se da dobit solidnga že za 18000.mislm letnik od 04 do 05.
GiGi1985 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:drugače pa 5ko ma res že usak "kmet", kr mal poglejte kake cene so kej na netu za 5ke. sej jih bo na cesti kmal več k klijotov![]()
A6 je moja izbira, pa kvatro maš že serijsko
jaz svoje mnenje sem že povedal, če komu ni všeč, je to čist njegov problem. Glede na tvoj način izražanja sem te pičil tja ko te najbolj boli, ker očitno voziš Audi.
Če praviš kako so poceni 5-ke, je potem to še en razlog zakaj kupiti bmw in prišparat 5000 euro![]()
P.S. Ker očitno ne poznaš rabe besede "kmet" se pelji mimo več kmetij in poglej njihov vozni park, iz katere grupe so vozila!
Dego je napisal/-a:M156 je napisal/-a:Hmm vozil že vse in ti pravm če se težko odločiš med tema dvema pejt korak višje in si ubod Mercedes E-klaso!
Če ti ni blema vzam 420CDI in boš meu taprav avto ter ne dilerskeg BMW-ja in zvodniškeg Audija!
Vzam Mecko pa boš direktor! res da daš največ keša in tut vzdrževanje je verjetno dražje, ampak pr taki limuzini se ne gleda vsak cent!
Vozi se pa tako udobno in tako neslišno da pozabiš na una dva Bavarca!
Švabi so vedno znal, vzam Mercedes-Benz!
ZIEG HEIL še fali pr totem postu :P
mastr1 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:pr kok km se menja ketna? kok je dela?
Menda avto prej razpade oz. zariba, preden je potrebno menjati ketno.
Jest bi se odločil za tretjo varjanto-VW Phaeton. Res orng voz. Pa kakšen 5.0 TDI V10 motor. Leti ko žval, preverjeno. Čeprav sta prava vozova tud Audi in BMW....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov