Mille je napisal/-a:ni mal, zdej glede na to da nisem neki nočni driver, je to mal brez veze. Kaj menite?
LP
hladni je napisal/-a:brez zamere, ampak ksenon je boljša naložba od lane asist. in podobnih zadev. enostavno je muss za lastno varnost in varnost drugih.
Tattoo- je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:serijsko bi vzel še športno podvozje (2cm nižji)
Passat CC ima športno podvozje že serijsko!
sašo5 je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:serijsko bi vzel še športno podvozje (2cm nižji)
Passat CC ima športno podvozje že serijsko!
sem ga imel lani za čez vikend(sem ga predstavil tukaj gor, pa ne najdem teme(neznam))pa mi lih ni deloval "spuščeno" je bila kr dost velika "luknja" med gumo in blatnikom...(tudi, sama vožnja je bila bolj "gungajoče_plavajoča)....se moj s-line podvozjem dost boljš pelje....pa kot pravim, optično mi ni deloval skladno...(razen, če je samo za 1cm spuščen, kot golf VI s tisto "atlanta" opremo....
ojanez je napisal/-a:hladni je napisal/-a:brez zamere, ampak ksenon je boljša naložba od lane asist. in podobnih zadev. enostavno je muss za lastno varnost in varnost drugih.
Se strinjam. Jaz sem namesto lane asista, usnja in podobnih zadev raje vzel xenon paket, 170 KM dizel motor (namesto 140 KM) in pa DSG menjalnik.
Ampak vsak ima svoje mišljenje in želje, hvalabogu je spisek dodatne opreme dovolj velik, da si vsak sestavi svojo poljubno kombinacijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov