Glede radia/navi: hvala za opozorilo, tega nisem vedel. Imam par podvprašanj:Tattoo- je napisal/-a:Prvi avto je letnik 2006 kar pomeni, da ima še staro (sicer barvno) navigacijo RNS MFD, ki pa ni touch-screen, kot ti napačno domnevaš oziroma jo zamenjuješ za novo navigacijo RNS 510!Navigacija RNS MFD ni imela pokrite Slovenije, tako da lahko kupce, ki so v Sloveniji naročili avto s to navigacijo prešteješ na prste obeh rok...kar pa posledično pomeni, da je avto uvožen (kar pa je sicer razvidno tudi iz oglasa).
Naslednji moj pomislek pa je povezan z voznikovim sedežem / usnjem, ki je (kot si že tudi sam napisal) videti precej zdelan...usnje pri VW-ju je drugače zelo kvalitetno in pri napisanih kilometrih sedež nikakor nebi smel biti tako zdelan!Posledično to pomeni, da ima avto po mojem mnenju ali prevrtene kilometre ali pa je bil prejšnji lastnik konkreten prašič...
Drugi avto (če odštejemo popolnoma nerealno ceno) izgleda napisanim kilometrom primerno in veliko boljši nakup...avto ima tudi kar konkretno opremo, poleg tega pa ima še močnejši 2.0 TDI motor s 170 KM!
![]()
Osebno bi se izognil modremu in bi poizkusil konkretno zbiti ceno temu zlatemu...če pa ti ne uspe oziroma ne rabiš tako močnega motorja bi pa probal poiskati kakšnega drugega Passata (obvezno pa bi iskal slovenski avto in od prvega lastnika)! Toliko od mene...
- od kdaj točno so začeli vgrajevati RNS510?
- ali imajo tudi RNS510, kupljena v tujini, pokrito SLovenijo?
- mogoče bi se odrekel vgrajeni navigaciji, pa me zanima kateri original VW avtoradii predvajajo mp3? Je RCD 300 med njimi?
V golfu imam trenutno RCD 500 (se mi zdi da je ta oznaka), ki ima integriran CD-changer in predvaja mp3 - vsaj brez slednjega ne bi hotel biti...
Sicer ne vem, zakaj bi bilo načeloma tako slabo vzeti uvožen avto - razen seveda zaradi stvari, ki se dogajajo vmes (ampak sklepam, da žal imajo tu vedno nategatorji prste vmes).
Ker načeloma me (vsaj do določene mere) ne moti toliko število kilometrov (pri takem avtu razumeš, da se je dosti vozil, veliko po avtocesti, kar niti ni tako hudo).
Bolj me skrbi, da niso prevrteni in predvsem, če niso prejšnji lastniki opuščali rednega vzdrževanja...
Tudi 100-150 tisoč km se mi ne zdi spet toliko za take avte, če so bili delani vsi predpisani servisi - catch je ravno v tem, ker ne vem, kako bi to človek lahko preveril. Ima VW (ali katerikoli proizvajalec) kakšno bazo, kamor bi se to zapisovalo in bi človek imel vsaj nekaj sigurnosti?