Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če maj 28, 2009 6:52 pm

Fiatfan je napisal/-a:.
zakaj pa je pri brzini v ovinek golfu dvignilo kolo v zrak, pri isti hitrosti pa fiatu ni? .

bahaha si me nasmeju... a zarad tega je bolsi fiat... pol je spacek od citroena najbolsi :P

pa zgleda da je 80% dirkalnih avtov zanic ker majo 1 kolo v zraku

ps: mas sreco da nism moderator
Slika

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Če maj 28, 2009 6:59 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:.
zakaj pa je pri brzini v ovinek golfu dvignilo kolo v zrak, pri isti hitrosti pa fiatu ni? .

bahaha si me nasmeju... a zarad tega je bolsi fiat... pol je spacek od citroena najbolsi :P

pa zgleda da je 80% dirkalnih avtov zanic ker majo 1 kolo v zraku

ps: mas sreco da nism moderator

nism js komentiru tega ampak tko so povedal profesionalni ocenjevalci avtov, ki jih že ocenjujejo od 60 ih let naprej.
Preberi test pa ti bo jasno.

Ps: Ja to ti pa verjamem. Ker če tle rečeš da ti niso všeč vw in ostale favorizirane znamke, dobiš takoj opozorilo in blokiranje. Totalitarni režim, kot je bil učasih. Očitno je to forum fanov nemških znamk in ne kredibilnih komentarjev, torej se preimenujte v vw forum. Zaradi takšnih bo forum povsem izgubil na kredibilnosti.
lp

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Če maj 28, 2009 7:01 pm

gasy je napisal/-a:Fiatfan počasi bo res dosti tega tvojega fiata, pusti ljudem dihati in jim ne vsiljuj svojega mnenja, ker postajaš nadležen. ;)

Lp, Gapi

Posredoval sem samo kredibilen avtotest, zdj če ni za vas kredibilen test od avto magazina potem pa nevem.
lp

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če maj 28, 2009 7:11 pm

Fiatfan je napisal/-a:
gasy je napisal/-a:Fiatfan počasi bo res dosti tega tvojega fiata, pusti ljudem dihati in jim ne vsiljuj svojega mnenja, ker postajaš nadležen. ;)

Lp, Gapi

Posredoval sem samo kredibilen avtotest, zdj če ni za vas kredibilen test od avto magazina potem pa nevem.
lp

tuki ni nc vw forum samo ti si prevec usiliv z tem tvojim fiatom
Slika

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Če maj 28, 2009 7:16 pm

Fiatfan je napisal/-a:
Pitu je napisal/-a:Fiatfan,nehaj že kovat te Fiate med zvezde in Bravota primerjat z vsakim avtom,ki ti pade na pamet.So še daleč boljši avti,pa tut slabši. Pa nimam nič proti Fiatu,oz. mi je vsak avto po svoje dober,ampak ti pa že rahlo pretiravaš...Malo še pa boš primerjal Brava 1.6 z Golfom V GTI...Ampak vsi vemo kateri je boljši po tvoji presoji...

Tukaj se vidi, da nekateri predvsem king1, mihaing, pitu in še nekateri dobesedno nimate pojma o avtomobilizmu. Če ne veste za nič drugega še za konkurente med avti potem pa res nevem, priporočam vam malo branja, potem pa komentar.

PA PREBERITE SI ŽE ENKRAT KREDIBILEN TEST, ne pa da sami sebe smešite in govorite stvari k so vsem jasne.

http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?t=184

Ps: raje dvakrat preberite, da ne boste v drugi temi spet govoril k da še tega nista slišal.

Naše znanje o avtomobilizmu te naj ne skrbi, ker tudi ti nisi nobeden "doktor" avtomobilizma...Oprosti če si in se o tem motim,ampak dobro poučena oseba nebi vsakemu usiljevala Fiata,oz. enega in istega vozila(beri Bravo). In ne rabiš v vsakem svojem postu prepričevat ljudi,da je pač Bravo boljši od kateregakoli navedenega vozila,saj ljudje kupujejo tudi druge kot pa Fiat...

In pa ja,brez zamere,ampak tukaj smo zato da debatiramo o večin stvari,ki je na dosegu roke in NE le o nakupu rabljenega Fiata.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Če maj 28, 2009 7:25 pm

Sploh ne vsiljujem fiata, ampak laiki ga podcenjujejo, kompetentni ljudi s sveta avtomobilizma ga pa vse bolj hvalijo. ironično ne?

lp

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če maj 28, 2009 7:27 pm

Pitu je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:
Pitu je napisal/-a:Fiatfan,nehaj že kovat te Fiate med zvezde in Bravota primerjat z vsakim avtom,ki ti pade na pamet.So še daleč boljši avti,pa tut slabši. Pa nimam nič proti Fiatu,oz. mi je vsak avto po svoje dober,ampak ti pa že rahlo pretiravaš...Malo še pa boš primerjal Brava 1.6 z Golfom V GTI...Ampak vsi vemo kateri je boljši po tvoji presoji...

Tukaj se vidi, da nekateri predvsem king1, mihaing, pitu in še nekateri dobesedno nimate pojma o avtomobilizmu. Če ne veste za nič drugega še za konkurente med avti potem pa res nevem, priporočam vam malo branja, potem pa komentar.

PA PREBERITE SI ŽE ENKRAT KREDIBILEN TEST, ne pa da sami sebe smešite in govorite stvari k so vsem jasne.

http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?t=184

Ps: raje dvakrat preberite, da ne boste v drugi temi spet govoril k da še tega nista slišal.

Naše znanje o avtomobilizmu te naj ne skrbi, ker tudi ti nisi nobeden "doktor" avtomobilizma...Oprosti če si in se o tem motim,ampak dobro poučena oseba nebi vsakemu usiljevala Fiata,oz. enega in istega vozila(beri Bravo). In ne rabiš v vsakem svojem postu prepričevat ljudi,da je pač Bravo boljši od kateregakoli navedenega vozila,saj ljudje kupujejo tudi druge kot pa Fiat...

In pa ja,brez zamere,ampak tukaj smo zato da debatiramo o večin stvari,ki je na dosegu roke in NE le o nakupu rabljenega Fiata.

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

lp

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a kamnčan Če maj 28, 2009 10:14 pm

lej mev sm 2 fiata. nejprej 1.4 12v potem sem zamenal za 1.6 16v ker ste mi so mi tako svetovali ker ima 1.4 12v baje eno hibo na motorju. hvalezn sm da sem zamenal fiata kej je totalen skret. pa brez zamere tut sam sem uzival v njegovi vozni pa use je blo dobr stokat bol čez uvinke k pa ker kol drug avto. pa dobr pospesk je mev pa use sam fiat je enostavno za ljudi k majo usam mesec po 3000 plače d ga sploh lohk sprot popravlajo. prjatu je mev fiat stilo jdt pa stilota sport iz 150 koni lihk nevem kko se mu reče mislm d multijet. pa je biv kokr je en prej umenu božična jelka. Lega fiata na cesti se nemore tut prblizn primerjat in coupe-jem. pa fiatfan nehi iz fiatom k pač ni avto za use tebi nej bo usec sam res ne ga usakemu usiljevt k ni zlata vredn. pa skos umenjaš kok je fiat bolsi od golfa IV dej ga postav iz ford fiesto st al pa focusom rs pa primerjej.

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan Če maj 28, 2009 10:17 pm

prov zaprov je bla pa tema nakup coupe-ja zato ne se kregat k ni dobr za zgled tega foruma. pol bi blo isto d bi su na ksno stran k sproscajo zivce iz tem d se kregajo.

Trafika
Nov uporabnik

Napisal/-a Trafika Če maj 28, 2009 10:28 pm

Jaz sem tudi nekje prebral da je golfu dvignilo kolo v zrak med tem ko je fiatu ni. Zaradi tega priporočam fiat. Lp.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če maj 28, 2009 10:42 pm

ja pa ka ti spet neki pizidš s tem bravotom?
sem se js peljal z bravotom ja od prvega lastnika 1.6 16v pa se avto pou kurca drži tolk ceste ko ti praviš. Isto se drži ceste ko moja dedra. Razlika je sam da se je dera začela prodajat leta 89 bravo pa ene par let poznej.

Pa men so se začel gravžat fiat. Ti si hujši ko pa najbolj zagriženi lastniki tdijev par let nazaj z njihovimi nizkimi porabami.

Ko pa si ti odrpl temo o nakupu si pa takoj pizdil da kak neresno ti odgovarjajo ljude pa nevem kaj še vse. Mal si pošlihtaj po glavi

@moderatorji: kak to da še nima niti enga kartona, če pa je skor vse teme v zadnjem času v nakupovanju vozil spravo u 3 pm?
LP Rok

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan Pe maj 29, 2009 5:40 am

trafika dej poglej test renulta cliota rs se mu tut kolo dvigne

Drocky@ na koga ti drgač sploh pizdis

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Pe maj 29, 2009 5:56 am

kamnčan je napisal/-a:trafika dej poglej test renulta cliota rs se mu tut kolo dvigne

Drocky@ na koga ti drgač sploh pizdis

na fiatfana!
lp

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan Pe maj 29, 2009 6:13 am

sorry za čudn uprasanje sam usen nism bil prepričan

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Pe maj 29, 2009 6:30 am

kamnčan je napisal/-a:sorry za čudn uprasanje sam usen nism bil prepričan

;) ;) ;) ;) ;) ;)
lp

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Pe maj 29, 2009 6:45 am

Fiat bravo ma bolso lego na cesto kot hyundai coupe tu polek sem se pa nasmejo :lol: kake spravljajo vun eni pa kaj si ti nor :P
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe maj 29, 2009 7:32 am

Pri snovanju podvozja teh coupejev je hyundaiu pomagal porsche.
Sem pa v testu v reviji bral, da je podvozje takega istega coupeja(motor, letnik, fx) premehko. Sam vseeno je verjetno trše kot na golfu & co,
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan Pe maj 29, 2009 9:49 am

evo avto je pr mehankarju menjajo bremze. pa zadn lev cilinder pr disku je zarustu bom zdej novga no obnovljenga kupu. od lantre. baje d paše. pa dej nehte se ze kregat ker avto ma bolso lego. lej zdej mam uba avta pa ti povem d nima fiat bolse. ma fiat bolso od golfa sam od coupea pa ne. zdej tut vemo zakaj je blo 40 % razlike med levo in desno bremzo. zarustal je tist k potisne ploščico na dist na levi strani spredaj in zadaj. no zadaj je pa se cev celinder sov po gobe.

Uporabniški avatar
DaDDo
Novinec

Kraj: Mala Nedelja Maribor

Napisal/-a DaDDo Pe maj 29, 2009 10:58 am

Avto kot tak je super, in nima nekih očitnih slabosti, in želim ti veliko prevoženih kilometrov. Mamo enega doma 1996 letnik in smo vedno bili z njim zadovoljni, edino pr zadnji šipi je voda znala not pricurljat ob odprtem prtlažniku. Verjento posledica nameščanja tesnila, ko je bil avto prebarvan, ker je mel napako v laku, in se je luščil vrhni prozorni sloj. Tako kot je že omenil nekdo, avto ma edino porabo malo nadpovprečno, pa olja mal več rabi. Glede mašine pa nobenih problemov. No, pa mogoče je malo trd volan.

Ko smo pa pri legi avtomobila, pa sem tudi sam malo v dvomih če je dobra ali ni. Za mene ni dovolj dobra, mogoče bi bilo potrebno kako nižanje, ker avto rado odnese, pa tud nemiren je na neravninah, kot da bi bil pretrd. Drugače pa vozim 155-tko in tudi preden sem jo nižal, bla bolša od coupeja, tako da :? Gume na obeh so pa širine 205.

Če si pa sam prišel do ugotovitve da ma bolšo od bravota, potem nevem, zakaj tega nebi verjel. Pa čim več varnih kilometrov :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov