Gosic je napisal/-a:seat je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Ja seveda, bolje je za 16k€ kupit gofla z 1.6 bencincem srednjo opremo, kot kio z 140KM dizelskih pa sport opremo nabito do vrha, sam da je golf, pa ne nabijajte o tem kaj se kvari, maš 7 let garancije, majo da vse popravijo v teh 7 letih in pika. Že vedo kaj prodajajo da upajo dajat tako garancijo.
Lej še vedno ne dojameš kaj.Noben ni reku,da je Kia slaba ampak jst ti lahk skor iz lastnih izkušenj povem,da ni lih best buy.Sem se parkrat vozu z kolegom pa ti povem,da temu avtu sploh ni videt 140hp prej 100hp.Nevem turbo luknja je res prevelika in tudi živahen ni ta motor.Al pa jst in kolega ne znama vozit.Potem je tu notranjost..... vse škripa kot bi bil avto star 20 let ne pa par mesecev.Na servisu mu iščejo čričke pa ma kolega občutek,da je zmer slabše.
ok pa nebomo zaj o tem.
Golf bo mel tržno vrednost čez kako leto zanesljivo večjo kot Kia,ki žal preveč izgubi na ceni.
In,da ti povem,da ta zloglasna 7 letna garancija ni splošna ampak se kaj kmalu izkaže,da ne velja za vse sklope avtomobila.(potrošni material je tu izključlen seveda)
Kot je CupraR reku ti Civici so japonske izdelave in ne angleške kot je moj a sreči tut jst z mojim nimam problemov.Motorji so lahk rečem bolj zaneslivejši kot Opovi je pa seveda vse odvisno od vzdrževanja.CupraR je napisal/-a:In osebno bi glede Opla res počakal na novi model. Ali da ga vzameš oz zdejšnega še cenej oz z več opreme dobiš..
Sam CupraR,če avtor teme kupi sedanjo Astro bo že v štartu imel "star" avto,ker pride nova oblika ven in ga lahka ta "napaka" ,če temu lahko tko rečemo pol kasneje ob prodaji precej stane,ker je pač star model in vrjamem,da so pri teh modelih že odpravili kako napako,ki se je pokazala pri prvih modelih
se pa strinjam,da se.da na tak način prenekateri evro prišparat kar je v zdejšnih časih tui neki vredno.
Kolega je mel hondo civic, 2008 letnik, sva se šla pelat je vse škripal, tko da mislim da ni lih best buy. Aja pa mel je 2.0 cdti al kaj so njihovi dizli in je skos nekej cukov pa turbo lukna prav tako. Da negovorim o čričkih, niti plastike, ki je okoli radija vsa škripala.
To je moje mnenje o tvojem blatenju : bla bla bla. 1000 tem je odprtih na kia forumu, ena napaka je bila, ko so menjal motor enemu. Prav vsak je zadovoljen. In nevem kaj ti še nucaš od 140hp motorja. Potem pa je odprta tema ja polcaji ustavl ja... Sam sem mnenja da zadošča 100kojnov, vse ostalo je preseravanje. In vaše mišlenje kdo je bolši kdo ni. ne rečem, tut moj motor je len do 1800 obratov, lih Ferrari ni ane. Ampak honda je pa vzdržliva veste fantje. Tudi ola vam ni treba menjat, če vam ga lih zmanka, kar od friteze. Sicer ni tema temu namenjena ampak lubček z nabijanjem in 'odstranjevanjem' ljudi od znamke Kia ti žal nebo šlo, sploh pa čez par let. In bohnedaj dragi, da boš pa še ti nekoč vozil to znamko, ampak težko verjamem, ker si ti privščiš znamko. Verjamem da bi bla 3/4 Slovencem ceed bolj ušeč, če bi bil na njej znak honda, ostalo pa bi bilo isto.
Kot prvo Honde z 2.0 CTDI motorjem ne obstaja. Ta motor je dosegel veliko priznanj in je veljal za enega najboljših dizel motorjev in še danes velja. Prav tako je to motor, ki skoraj nima turbo luknje in je eden redkih, ki pospešuje zvezno. Peljal sem Astro (sicer 1.7 101 KM) in Hondo (2.2 140 KM) in se mi sploh ne da razglabljat glede lastnosti, ker sploh ne maraš primerjat. Verjetno je 1.9 CDTI (v bistvu JTD) z manjšo turbo luknjo. Notranjost pri astri pa je iz pobarvane plastike in navadne gume.
Mogoče se ti splača razmisliti o bencinarju s predelavo na plin...pač moje mnenje.