Kost je napisal/-a:Gledam Passate 1,9 TDI Variant. Precej jih ima 90 KM pa me zanima ali je to dovolj za tak avto. Prvi občutek mi pravi da ne...?? Rabil bi ga za "normalno" vožnjo in tudi sicer nisem nek dirkač, včasih pa je vseeno potrebno prehiteti kak traktor ali kolesarja...
Vaše izkušnje in mnenja dobrodošla.
PS:sem uporabil iskalnik pa nič...
dnovak24 je napisal/-a:soso je napisal/-a:Ti passati 90 KM sploh ne grejo tako slabo. Sam sem se imel priložnost vozit z njim in sicer letnik 99 ,po števcu 190 končna ,kar mislim,da je kr dovolj ,za moj filing dovolj dober navor, mala poraba cca. 5l. Če si umirjen voznik priporočam. Kasneje pa mogoče kak čip noter pa pridobiš nekaj KM.
Lp
5 litrov samo sanjaj, najmanj kar sodelavec doseže je 6.1, 6.2, s tem da vsak dan ima v službo okoli 20 km. S kakim golfom se približaš 5 litrom, če se nežen voznik. Glej avto je skoraj malo len, ko prehitevaš se mi sploh ne zdi da pospešujeVerjetno zato, ker si lastim 140 konjev
Tudi jaz sem par mescov nazaj iskal passata, seveda 90 konjca nisem hotel, iskal sem 115 PD pa ga nisem našel, nato pa sem vzel AR 156 2.4 JTD 00, in 1500 € manj. Ni mi žal, če bi še enkrat kupoval bi naredil isto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov