mihant je napisal/-a:pri teh prodajalcih Krulc, Avtomaš je pomoje tveganje večje, da je z avtom kaj narobe ali da so bili kilometri zavrteni itd. Enako je pri fizičnih osebah, nikoli ne veš.
Tista Ibiza izgleda OK, prodaja jo Avto Jarc, ki sicer je uradni prodajalec Seatov, samo sem prebral kar nekaj kritik na njegov račun.
Mislim, vem, da tveganje vedno obstaja, samo dobro bi bilo, če bi nekje dobil npr. vsaj 3 mesece garancije.
Garancija gor ali dol....avto je najbolje kupovat po pameti, izkušnjah in strokovnem pregledu. Ko sem pred dvema letoma kupoval jeepa sem se prej nekak pozanimal kaj so možne okvare, kak je z deli, pregledal avto in približno vedel kaj me čaka. Garancija je bila ENO URO (lahk skopiram pogodbo..) . Hočem povedat , da sem vedel , da moram menjat sedeže, da ima avto 315kkm, da je "zdelan" ampak zaradi veselje do nenehnega šravfanja in popravljanja nekih stvari sem ga pač kupil.....ampak lej ga zlomka avto je šel eno leto brez problema.....niti ene stvari nisem rabil popravit....kupil...peljal na tehničnega, kjer se je izkazalo, da je avto brezhiben (kar pač preveri na tehničnem) in se vozil eno leto potem pa se je začelo ( menjava feder v mes je bila samo zaradi tega ker so bile stare posedene niso pa vplivale na izpravnost)...Torej čemu potem 3 ali 6 mesečna garancija....celo 12 mesečno bi mi lahko dali pa bi bilo vse v najlepšem redu.....