goldi69 je napisal/-a:Vzel sem Fiat Bravo 1.4 Starjet 16V Dynammic 66KW (90KM).Za mene čisto dovolj in ne potrebujem močnejše mašine.Večinoma se bom tako vozil sam.Na testni vožnji sem pa vozil 120KM,ki je imel turbino.Res je močna mašina in do sto kilometrov ne potrebuje veliko.Toda če računaš naše prometne predpise in zakone vidiš ,da v bistvu za tako močan avto plačuješ zavarovanje in pa cestnino.Ko ga bom imel kakšen mesec ali dva pa vam še javim kako se obnese avto za ta čas in kako je z porabo.
se popolnoma strinjam s tabo. Sj tisti ki naročijo nevem kakšne mašine,jih samo zaradi tega, da sosedu in znancem povejo, zelo malo kdo zaradi sebe.
no sedaj pa še moj komentar megane vs bravo( vem, da ste nekateri že prou čakali

js mislim da najbolje če se z obema malo okoli zapelješ. js sm se peljal z novim bravom pri avto žunterji s 120hp in ti lahko rečem, da je avto vreden skoraj več kolikor za njega zahtevajo. lega na cesti super, o motorjih ne gre izgubljati besed, ker so na najvišji ravni tako dizli kot bencinarji, končna obdelava dosti boljša kot pri meganu( poglej pri spojih), motorji tako bencinarji ali dizli so pri fiatu nedvomno dosti naprednejši in boljši- poglej bilokatere teste, primerjave, kar hočeš.. torej moj glas seveda Fiatu!