Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe jul 31, 2009 8:35 am

goldi69 je napisal/-a:Vzel sem Fiat Bravo 1.4 Starjet 16V Dynammic 66KW (90KM).Za mene čisto dovolj in ne potrebujem močnejše mašine.Večinoma se bom tako vozil sam.Na testni vožnji sem pa vozil 120KM,ki je imel turbino.Res je močna mašina in do sto kilometrov ne potrebuje veliko.Toda če računaš naše prometne predpise in zakone vidiš ,da v bistvu za tako močan avto plačuješ zavarovanje in pa cestnino.Ko ga bom imel kakšen mesec ali dva pa vam še javim kako se obnese avto za ta čas in kako je z porabo.

se popolnoma strinjam s tabo. Sj tisti ki naročijo nevem kakšne mašine,jih samo zaradi tega, da sosedu in znancem povejo, zelo malo kdo zaradi sebe.

no sedaj pa še moj komentar megane vs bravo( vem, da ste nekateri že prou čakali :D )..
js mislim da najbolje če se z obema malo okoli zapelješ. js sm se peljal z novim bravom pri avto žunterji s 120hp in ti lahko rečem, da je avto vreden skoraj več kolikor za njega zahtevajo. lega na cesti super, o motorjih ne gre izgubljati besed, ker so na najvišji ravni tako dizli kot bencinarji, končna obdelava dosti boljša kot pri meganu( poglej pri spojih), motorji tako bencinarji ali dizli so pri fiatu nedvomno dosti naprednejši in boljši- poglej bilokatere teste, primerjave, kar hočeš.. torej moj glas seveda Fiatu!

Gatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Gatsu Pe jul 31, 2009 9:09 am

Hmm jst pa rabm mal močnejši avto ravno za takrat ko se sam furam, ker moja itk ne mara kšne hitre vožnje :-P Sej če maš v glavnem veliko mestne vožnje in ravnino pol še nekak gre z šibkejšimi furat se okol, čim si pa doma v nekih rovtah z zavitimi ovinki ti pa orenk prija če avto vleče brez da ga rabiš priganjat, vsaj men no.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Pe jul 31, 2009 9:14 am

Moja žena je tako rekla (se dvevno vozi v LJ) - ko smo testirali 90 KM TDI (je ocenila, da je malo švoh) - avto mora biti močan, ko hočeš prehitet. Takrat mora skočit, ne da jih imaš na AC tri že v riti in prehitavaš po celem vrhniškem klancu ali pa ko prehitevaš traktor, da to traja 500 m. Za dovoljene hitrosti pa je vsak avto dovolj močan, tu ni dileme. :D

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe jul 31, 2009 10:15 am

dobro saj tudi jaz bi vzel raje 120hp kot pa navadnega 90hp, vendar to je stvar posameznika. dejstvo pa je, da so t-jet motorji dosti novejši kot pa ta ki ima 90hp.
vendar kot sem že rekel- megane vs bravo---> bravo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov