lenivec je napisal/-a:lizard je napisal/-a:@Lenivec: V bistvu ne. Tista ob 100 obletnici je bila Centenario.
ni mi do prepira ampak centenario sportiva je polno ime te omejene serije.....
in ni finte v nekem izvenzemeljskem lesu. ampak usnjeni oblazinjenosti v rdeči barvi, posebni barvni kombinaciji, posebnih platiščih in par detajlih pa seveda max oprema že v osnovi
gilgames05 je napisal/-a:Res vam hvala za iscrpne podatke.. mislim da se zdaj se bolj nagibam k temu da je thesis prava izbira in da mi bo dolga potovanja spremenil v cim krajsa in cim manj utrujajoca! Vendar me bega par stvari in mi niso jasne!! Vsaka cast lizard nad tvojimi odgovori so iscrpni in precej slikovito prikazejo realno stanje, ampak teorija o delih mi je malo cudna iz preprostega razloga, ker je avto ze 7 let na trziscu in da motorji 2.4 JTD so v veliko alfah torej sama tezava z motorjem nemore bit niti priblizno draga kot je pri bmwju, mb in lexsusu npr. ! prav tako sem klical na lancia servis avto commerc in so mi rekli da z masino 2.4 150 km nebi smel bit neki obupni servis kaj se tice cen! Nevem verjamem kaj si rekel vendar to hocem se preverit na nekaj mestih ker pol mislim da se nebi odlocil za ta avto. Naprimer zanima me kaksna je cena vzdrzevanja v primerjavi z Audijem a4 (model 05-07) 2.0 z 140km dizel. Ta avto mi konkretno vozi brat in nima sploh veliko stroskov z vzdrzevanjem, oce ima bmw 2.0 04 letnik z 115km in je vzdrzevanje bistvewno drazje...
Ce bi mi lancia bla vsaj v razredu audija po stroskih mislim da nem vec nic razmislal in da bom cez 15 dni opravil posel za thesisa...
In se ena stvar, kje je najbolj thesisa vzet, a mislite da se splaca it v italijo po njega ali se da najt v sloveniji tudi kaj ugodno! na avto.net sem gledal izredno ugodno l.05 z 150.000 km za 8.900E vendar nima potrjene servisne knjizice in nevem kolko je to zanesljivo.
Lizard zarad tvojih sporocil pa ti povem da sem si danes narocil obesek za lancio in ce si premislim ti ga podarim![]()
![]()
![]()
!
Pa fantje ne se kregat res hvala da mi pomagate sem dolzen gajbo ce se iskaze da ste imeli prav!
lp,
gilgames
Fiatfan je napisal/-a:
js se smejim tebi in tvojemu neznanju o avtih..
goranTNT je napisal/-a:Najprej je Fiatfan od BMW-jevga prodajalca slisal da so BMW-ji zanic, potem od Mercedesovega prodajalca da so Mercedesi zanic, kmalu bo to se slisal od Audijevega prodajalca. Pa smesno je, kako stalno nekaj kvazis z izobrazbo, vozis pa 1000eur vredenga Bravota in hodis po servisih nemske premium trojice. Kdo tebi sploh tu kaj verjame? Namesto da ostale ljudi posiljas v solo, se probaj najprej sam upisati. Theises boljsi od Mercedesa na vseh podrocjih. Res pa da Theisis ni tako slaba, kot kazejo prodajni rezultati. Vendar so delno za to "krivi" sami, ker so naredili tako drzno obliko pa tudi politika Lancie je totalno nedefinirana. Lancia za moje pojme nima neke svetle prihodnosti.
Sicer pa je meni osebna skoda ker je tako neposrecena spredaj. Zadaj in sploh notraj z dobro opremo je za polizat dobra. Tudi motorji so zelo dobri.
cruiser1 je napisal/-a:gilgames05 je napisal/-a:Ze v naprej pa bi rad povedal da sem omejen z tem da nocem imet avta nad 170km in preko 2.5 kubikov, nekje idealno bi bilo 150km z 2.2 motorjem! ampak odstopanja so lahko nisem cist zacementiran v eno moznost! Kot druga stvar najvaznejsa pa je da je avto dizel ker spet nimam da placujem samo benz!
tak avto mora imeti vsaj 6 cilindrov, bencinar in avtomatiko! Drgač je brez veze. Ne razumem te logike nekaterih, radi bi imeli hud drag avto pol bi pa na bencinu šparali! Če si ga ne moreš privoščit, pozabi. Tak avto pa pa kakšen 2.0l dizel je brez veze. Ne boš prav nič ekskluziven s traktorskim zvokom.(to si sam rekel, da ti je pomembno!!)
lenivec je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Sem zdaj točno pogledal v najnovejši konfigurator. Obstaja torej samo še Emblema in Sportiva.
ni ti jasno res ne... zaj pa to tvojo sportivo primerjaj z centenario in boš videl kaj ti že skos govorim da je ISTO pač poimenovanje samo sportiva. ampak to je ta posebna verzija opreme ki je bla ob 100 letnici dana na trg.
drugač pa valda je bla samo emblema pa limited, avto je šel iz prodaje.
konec koncev če bi vsaj malo vedel o lanci bi vedel da je emblema pri vseh modelih pomenla največ kaj lahko dobiš od lancie. (razen raznih posebnih serij)ob uvedbi delte in faceliftu ypsilona in muse so pa dali oro pa argento in platino al kak je že zdaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov