vlkapika je napisal/-a:Paziti pri prehitevanju? Kako je to mišljeno? Drugače vozim neagresivno
nalcoq4 je napisal/-a:Kaj pa Toyota Yaris? najbolj zanesljiv malček edin oblika je mal čudna - stvar okusa.
vlkapika je napisal/-a:Sem ga že gledala:)
Bi tak spustil ceno... samo je še vedno previsoka, vsaj glede na to, da avto nima klime- hmn... sem mogoče preveč zbirčna?![]()
po kuhanju v petki, si res zelo želim klime (pa ne tiste domače- odpri okno)ops:
Vgrajevanje klime pa stane 2000 €, kar je pa še en avto zraven, ne?
grozne so te cene...
Mislim, da bom po treh letih spet pristala na busu in vllaku... ob sobotah pa doma... ter zadevo reševala počasi!
Če pa kdo kaj najde v tem času, pa kar hitro s predlogi![]()
Je pa zanimivo, da za toliko denarja težko dobiš dober avtek- včasih si dobil že novega (pa to 5 let nazaj)
Kaj za boga se dogaja...
vlkapika je napisal/-a:Hmn, je luškan... Pa saj ni tak dolgo gori, en tedn (razen, če ni ponovno dan oglas gor)... pojma nimam...
A se mogoče komu kaj dozdeva?
Je pa res, da je nekje iz Kranja (kar je meni daleč- nimam nikoga, ki bi bil pripravljen oz. bi znal strokovno oko gor vrečt)- da prevedem- ni nobenega, ki bi lahko šel zraven mene pogledat avte, ki niso v bližini mb... Čeprav sem sama v Lj., ampak sem brez poznanih poznavalcev avtomobilov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov