jerriho je napisal/-a:
AlfaRomeo 147 1.9 JTD 93 kW / 127 KM oz 85 kW / 116 KM… bi rekel, da najlepši iz te skupine…samo je toliko tistih, ki jih hvalijo in grajajo, tako da ne vem..
Citroen C4 1.6 HDi 16V SX 80 kW / 109 KM oz. 66 kW / 90 KM – še malce nad mojim proračunom, a me kar rajca…
Citroen Xsara 2.0 HDI Exclusive 66 kW / 90 KM oz. 80 kW / 109 KM – kolega imel letnik 03 in mi je bil zelo všeč…
Honda Civic 1.7 CTDI 74 kW / 101 KM – zdej glih dva na avto.net drugače ne vem za koliko se jih dobi…
Opel Astra 1.7 CDTI Enjoy 74 kW / 101 KM oz. 2.0 ??konjev - ni na trgu mashine 2.0, ki jo eden priporocal…
Peugeot 307 1.6 HDi XR 66 kW / 90 KM oz. 80 kW / 109 KM – sej mi je lep, samo mi ni nič posebnega,, a jih je kar nekaj na trgu..
Peugeot 307 2.0 HDi 66 kW / 90 KM oz. 80 kW / 109 KM
Seat Leon 1.9 TDI 81 kW / 110 KM oz. 66 kW / 90 KM.. morda celo prvi favorit od teh.. samo ga sploh ne poznam…
Rezerve:
Peugeot 206 SW XS 2.0 HDi - QUIKSILVER 66 kW / 90 KM: malce čudno majhen karavan, ne?
Renault Megane Grandtour 1.9 dCi 88 kW / 120 KM oz.
Renault Megane grandtour 1.5 DCI 74 kW / 101 KMToyota Corolla: verjetno bom vzel manjši avtomobil, tako skoraj gotovo odpade…
Mazda3, Toyota Corolla – predragi za zdaj in majhna ponudba…
hladni je napisal/-a:meni vseeno nekaj ni jasno...zakaj se predlagajo avti, o katerih že vsak dedek in babica vesta, da imajo napake. Recimo C4 in Megan...o nobenem ni toliko slabega napisanega kot o teh dveh, v žlahti imamo 2 megana in sta oba za kozlat.(da o testih niti začnem ne!) Zato, da bi to bil best buy?Zakaj? Motorji,oblika,lega,funkcionalnost...menda ja ne!
Jaz bi izbral med leonom in hondo. Leona 110 dizla, super lega, dobri sedeži,relativno udoben. (pač kopija a3).Da o motorju ne zgubljam besed, ker je biser od bisera.Deli poceni, paše vse od G4 in a3. Seveda, zdaj se bo nekdo, ki ga niti vozil ni vsul name. Predvidevam, da pride v poštev focus prve generacije, lega je super oz. najboljša za tisti čas, vse ostalo pa ni pol k... vredno. Motorji,pleh,kvaliteta je kr nekaj. Če že, potem druga generacija.
Pa dosti sreče.
roomeo je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:almera 1.5 ma naravnost ODLIČEN francoski motor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to nikakor ni odličen avto, prej povprečen
drugač pa kaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2995462&show=1
smem prašat kolk 1.5 dcijev si si lastil??
jst 2 in oba popolnoma brez težav
lp
na podlagi dveh ne moreš govorit... lahko pa si na renault forumu bereš forum "težave" pa potem govoriš o tem, kako OLDIČNIso ti motorji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()